Тренировъчни режими

Начало/Тренировъчни режими

whatarethey

20150907_112639Тренировъчната програма (режим) е набор от тренировки, които да изпълнявате у дома или във фитнес. Всяка тренировка е представена с подробно видео, за да може да видите точното изпълнение, което пък ще Ви гарантира резултат в търсената от Вас проблемна зона.

Разработва се след попълнен от Ваша страна въпросник с мерки, цел, двигателна активност, възможност да тренирате (у дома или във фитнес, по колко време) и други, като се акцентира върху желаната от Вас проблемна зона.

При тренировка в домашна обстановка е хубаво да разполагате с някакви уреди, но и при липса на такива, ще Ви подготвя много ефективни упражнения. В предвид това, че за жените тренировката често е нещо скучно и досадно, съм разработила много разнообразни комплекси, които са наистина приятни за изпълнение.

Всеки тренировъчен режим включва и консултации с мен по email относно въпроси и проблеми по изпълнението на програмата, както и препоръки за добавки, които да ви помогнат в постигането на целите ви.

faq

За колко време е тренировъчният режим, който ще ми изготвите?

Няма време, спазвате го докато постигнете целта си. За сваляне на килограми, обаче, трябва да комбинирате с хранителен режим.

Колко време продължава една тренировка?

Около час обичайно. Ако искате да сваляте килограми малко по-бързо, може леко да я удължим.

Задължителни ли са добавките, които препоръчвате?

Не, но ще ви помогнат да изгорите мазнините и да възстановите мускулите си по-бързо.

Трудно ми е да изпълнявам дадено упражнение.

Няма проблем, пишете ми и ще Ви предложа по-лесен вариант за начало, докато Ви заякнат мускулите в тази област.

price60 

Индивидуални тренировъчни режими с цел отслабване - поръчай