Победителки в състезанието 'Дай нова форма на живота'

Начало/Конкурси/Победителки в състезанието 'Дай нова форма на живота'

Момичета,

и така, дойде моментът да обявя двете победителки в конкурса на FitPersona ‘Дай нова форма на.. живота!’.

Първо искам да кажа колко приятно ме изненадахте с ентусиазма си да участвате (тук можете да видите всички участвали момичета). Благодаря Ви за страхотните писма, в които споделяте как, въпреки грижата за деца, семейство, напрегната работа, се опитвате да отделяте време да спортувате и се стараете да се храните правилно.

Изборът беше много труден, признавам и много ми се искаше победителките да не са две, а много повече. Но! Мисля, че ще мога да направя този конкурс нещо редовно, така че повече от вас да имат възможност да получат всичко необходимо, за да влязат в тялото, за което мечтаят. Така че – ще има още конкурси!

winners_header


И така – двете момичета, които ще действат по специализирана хранителна и тренировъчна програма през следващите два летни месеца и ще изглеждат страхотно за топлите есенни дни са:

winners2


Честито Тони и Краси!
Много се радвам, че ще работим заедно! Ще следим прогреса ви тук на сайта, като всеки понеделник ще споделяме с всички останали вашите въпроси и проблеми – свързани с тренировките или храненето – тъй като това със сигурност ще са ситуации, с които повечето момичета се сблъскват докато влизат във форма.

Искам да кажа на всички останали участнички, че страшно ме развълнувахте с участията си. Иска ми се да включа много повече момичета в такива инициативи и ще помисля как да стане за следващи конкурси, обещавам! Освен това, тъй като много от участвалите момичета са с малки дечица, които се борят с натрупаните през бременността килограми, искам да кажа, че ще има отделен конкурс за секси мами 🙂

Искам да благодаря и на спонсорите на конкурса, които бяха толкова отзивчиви с осигуряването на награди за победителите и участничките в конкурса! Двете победителки обаче тепърва ще определят кой ще заеме първото и кой второто място, според постигнатите резултати в края на август! А наградите са:

klinsportsaware_potnik_logoЗа първо място:

Спортен потник Craft от
магазин за спортна екипировка SportsAware.bg и
спортен клин Amerfoot от магазин за спортна екипировка АtletBG.


teniska_atletbg

За подгласничката:

Спортна тениска Amerfoot от AtletBG и
30% отстъпка за спортна екипировка от SportsAware.bg.

 

Двете победителки ще имат и осигурен от FitPersona Л-карнитин, за целия период на тренировките.

Всички участвали в първия етап на конкурса получават 10% отстъпка в онлайн магазина на sportsaware.bg, както и една специална възможност от мен (ще изпратя мейл на всички участвали момичета по-късно днес).

И така – участието в конкурса приключи, но – започваме да следим влизането във форма на двете победителки в конкурса. Всеки понеделник ще обсъждаме техните въпроси, проблеми и ще се радваме на постиженията им. 

Да им пожелаем успех!

 

юни 29, 2015|Коментарите са изключени за Победителки в състезанието 'Дай нова форма на живота'