Включваме още една участничка към финалистките в конкурса!

Начало/Без категория, Конкурси/Включваме още една участничка към финалистките в конкурса!

Както знаете, в понеделник избрах двете финалистки в конкурса ‘Дай нова форма на живота’Краси и Тони! Много съм ентусиазирана, защото вече започнах срещите и планирането на програмите (днес се срещнах с Краси, утре ще се видим и с Тони за следващите стъпки).

contest_image2Но, винаги има едно но! 🙂 След дълго чудене реших да включа към финалистките и Мария Дангалова! Мария ми писа, че есента и предстои сватба, а аз като знам колко важно е това събитие в живота на човек, пък особено колко е важно за една жена, реших, че искам да работя и с нея, за да бъде най-прекрасната булка наесен!

 

И така, имаме 3  финалистки в конкурса и ще бъде суууупер интересно! Още от срещата с Краси излязоха доста любопитни въпроси и теми, за които ще научите още утре и отговорите на които ще даваме в следващи постове, във видеа, статии – във всякакъв формат!

Да пожелаем успех и на Мария! Ще представям всяко от момичетата-финалистки в следващите няколко дни, така че – следете сайта. А за да ви улесня – всичко по състезанието може да намерите в навигацията на сайта, в секция Конкурсът на ФитПерсона.

navitem

 

Още утре ще ви представя Краси – първата финалистка в конкурса. До скоро!

юли 1, 2015|Коментарите са изключени за Включваме още една участничка към финалистките в конкурса!