2 седмици до края на финалния етап на конкурса – какво се случва?

Начало/Конкурси/2 седмици до края на финалния етап на конкурса – какво се случва?

И така, до края на Конкурса на FitPersona останаха по-малко от 2 седмици! На 05.09 правим финалните замервания, а на 07.09 ще избера победителката измежду 3те момичета, които останаха финалистки в конкурса!

С 3те момичета постоянно поддържаме връзка, виждаме се, тренираме заедно понякога, пишем си. Единствено с Мария за съжаление комуникираме основно дистанционно, като треньорът във фитнеса й помага с вземането на мерките и контролира изпълнението.

След последното виждане с момичетата променихме доста режимите, с оглед по-добри резултати на финалната права след отпуските и съответните частични нарушения на режима при някои от тях. Удължихме малко тренировките, хранителните режими също изключиха изцяло въглехидратните и по-тежките белтъчни храни.

И така

Какво постигнаха момичетата в изминалите 2 седмици?

IMG_1540Краси

След известен застой в резултат на отпуски и леки нарушения в режимите, Краси отново се е амбицирала да победи 🙂 Много ме радва колко се е надъхала и този път наистина се опитва да навакса пропуснатото в миналите седмици.

Аз принципно съм против отпускания и наваксвания, защото трайни резултати се постигат с постоянство и упоритост. Но, надявам се наистина отпускането на Краси да е вече минало.

И така – през изминалите 2 седмици положението при Краси е следното:

Тренировки: тренирала е двуразово – сутрин е правила кардио, а следобяд – тренировката по тренировъчния режим. Прави по 5 тренировъчни дни в седмицата – супер! И резултатите са – минус 4 килограма за две седмици – страхотно!!

На тренировъчния фронт всичко е добре, имаме резултати така че – Краси продължава доколкото може по този режим.

IMG_1544

Хранене: Пила е много вода, справила се е със спирането на въглехидратите (нейното основно изкушение), храненето й е съобразено с режима. Основен проблем при Краси е не-яденето на достатъчно животински протеин (Краси отказва да яде месо). Затова, за да се съобразя с това нейно предпочитание, включвам растителен протеин под формата на спирулина.

Браво на Краси за страхотния резултат, има още 2 седмици да покаже какво може!


Тони

toni11
Тони продължава да ме радва, с всеки път изглежда все по-добре и все по-уверена! Какво се случва при Тони:

toni2Тренировки: Откъм тренировки остава проблема с липсата на време за фитнес през седмицата – успяла е да направи само една седмична тренировка + двете през уикенда. Това е и причината да задържа килограмите на същото ниво – с 6 надолу от старта, макар че видимо се е стегнала много.

Тони, обаче, също се е амбицирала за последните 2 седмици и дори си е взела отпуска в последната седмица, за да тренира двуразово – йеее! При нея определено невъзможността да тренира редовно е причината да не смъква повече, така че съм сигурна, че при редовни тренировки ще има супер резултати.

Хранене: Спазва си хранителния режим стриктно, макар че веднъж поради преумора е решила да унищожи едно десертче. Ами, случва се, важното е да е веднъж, а не да започнем да се изкушаваме редовно.

Мария

maria1Тренировки: Мария продължава с тренировки 5 пъти в седмицата, вече е намалила с 8 сантиметра талията си – супер! Тази седмица отново отваря фитнеса й, в който тренираше доскоро с инструктор, така че се надявам да изпълнява упражненията от тренировъчния режим доста по-точно и в нужния брой повторения.

Радвам се, че споделя колко тонизирана и стегната се чувства, без коремче, че намалява и целулита видимо. Очаквам да видя скоро и малко по-сериозно намаляване на килограмите, които засега са -1.5 от старта.

maria2Хранене: Основният проблем при Мария изглежда е не-стриктното спазване на хранителния режим. Позволила си е да хапва храни извън него, както и доста късни вечери, които са проблем. Затова въвеждаме правило за никаква вечеря след 20ч, никакво червено месо и други мазни меса, никакви отклонения от режима. Сутрин закуската остава само кисело мляко.

Иска ми се да по-отблизо да следя прогресът и да тренираме заедно, но – това са възможностите и ще търсим максимален резултат при тези условия.

И така – изминалите две седмици бяха доста по-напрегнати, вече се усеща състезателния дух на макс 🙂 Остават по-малко от две седмици до финала и избора на победителката в конкурса! А знаете, че имаме и спортни награди за първо и второ място, за да стимулираме момичетата да тренират и след края на конкурса! Защото краят на конкурса е, надявам се, само началото на един нов и по-здравословен начин на живот за тях.

Ето ги и наградите за победителките:

klinsportsaware_potnik_logoЗа първо място наградите са:

Спортен потник Craft от
магазин за спортна екипировка SportsAware.bg и
спортен клин Amerfoot от магазин за спортна екипировка АtletBG.


teniska_atletbg

За подгласничката:

Спортна тениска Amerfoot от AtletBG и
30% отстъпка за спортна екипировка от SportsAware.bg.

 

 

И така, скоро ще имаме финални резултати в конкурса, да стискаме палци на трите момичета до тогава!

 

 

 

август 25, 2015|Няма коментари

Коментирайте