Интензивна тренировка за цялото тяло и обобщение на коремния тренировъчен сет

Начало/Фитнес/Интензивна тренировка за цялото тяло и обобщение на коремния тренировъчен сет

И така, изминалият месец Август беше Месецът на Корема – обсъдихме основните правила за намаляване на коремните мазнини, имаме и комплекс от тренировки, които да изпълняваме навсякъде и по всяко време.

Днешната тренировка е цялостна и е идеална за съчетаване с коремния тренировъчен сет (линкове към тренировките от сета – по-долу). Може да редувате тренировките от коремния комплекс с тази тренировка за максимален ефект. (Активирайте субтитрите от CC опцията в youtube, ако не ви излизат, за да видите броя на повторенията на всяко упражнение)

 

 

 

 

 

 

Не забравяйте и, че храненето е в основата на смъкването на коремните мазнини – без правилно хранене тренировките не са ефективни. Намалете въглехидратите, пийте много вода, намалете и стресът, който води до отвеждане на мазнини в мастните депа. Ето и всички статии, посветени на правилно хранене в насока изгаряне на коремни мазнини.

 

 

 

 

 

 

 

Бъдете упорити и стриктни и резултати ще има – успех! Ако предпочитате да работите по сет от тренировки, съобразен с вашите проблемни области, евентуални заболявания, хранителни предпочитания, начин на живот – пишете ми за изготвяне на индивидуална хранителна и тренировъчна програма.

септември 1, 2015|Коментарите са изключени за Интензивна тренировка за цялото тяло и обобщение на коремния тренировъчен сет