Интервю с победителката в Конкурса на FitPersona – Тони!

Начало/Конкурси/Интервю с победителката в Конкурса на FitPersona – Тони!

И така, вчера обявих резултатите от финалния етап в Конурса на FitPersona! Много оспорван конкурс, което много ме радва! И двете момичета си заслужават аплодисментите за положеното старание през двата лятни месеца, в които тренираха на макс и спазваха индивидуален хранителен режим.

Иска ми се да покажа основните моменти в този конкурс през техния поглед, защото именно те са изпитали всички трудности и проблеми на гърба си. Eто какво сподели за конкурса победителката в него Тони, очаквайте по-късно днес и интервюто с подгласничката Краси.

Победителката Тони разказва за участието си в Конкурса на FitPersona

FitPersona: Тони, кой ти беше най-трудния момент през целия конкурс, когато буквално ти се е искало да се откажеш, имала си съмнения дали ще се справиш?

Тони: Ами мисля в последните седмици ми беше най-трудно, чувствах се вече доста физически изтощена заради натовареното ми ежедневие и желанието да вкарам и тренировки в него, започнах да се разболявам, чувствах се като парцал. Успявах на ден да спя около 5-6 часа максимум и явно това натрупа голяма умора с течение на времето. Но не съм си и помисляла да се отказвам!

Също в началото ми беше много трудно да не се изкушавам с храна – с манджите на мама и баба най-вече, не беше лесно да свикна с миризмата на пица или каквото друго си готвят съквартирантите ми като се прибера.

tonicompare3

FitPersona: След колко време започна да се чувстваш комфортно с хранителния режим?

Тони: Ами може би мина месец докато наистина си направя навик приготвянето на здравословна храна за цялата седмица. Дотогава се случваше да пропусна да си взема плод следобяд и да изгладнея, да нямам време да си подготвя разнообразна храна..но след месец цялата ‘организация’ по храненето стана навик и въобще вече не е проблем да спазвам хранителния режм.

FitPersona: Още от самото начало ме впечатли подкрепата от близките ти, от колегите и на двете ти работни места. Тази подкрепа често е критичен фактор за успеха на режимите. Разкажи повече.

Тони: Да, наистина всички – и близки, и приятели, и колеги, много ме подкрепяха по време на тези 2 месеца. Сестра ми помагаше с приготвянето на храната и носенето до вечерната ми работа, като се прибера у дома семейството ми съобразява храната с режима ми, колегите ме разпитват и ме хвалят, че съм отслабнала, окуражават ме.. наистина всички около мен ме подкрепяха. Баща ми много се зарадва на тренировъчния ми режим, защото самият той е много физически активен и е доволен, че и аз сега съм ‘на неговата вълна’. Преди това също съм си мислела да тренирам, но все си намирах оправдание – тежи ми дупето, болят ме краката и какво ли още не, нямах някаква идея и план с какво да се захвана, за да имам резултат. А след като имах тренировъчна програма, някак усетих, че всичко е много целенасочено и подбрано, имам професионална подкрепа, имах увереност, че ако следвам програмата ще се случат нещата.

tonicompareint3

FitPersona: Кое най-много ти помогна да устоиш със спазването на режима през тези 2 месеца?

Тони: Ами от една страна професионалната подкрепа. Аз имам воля реално, но имам нужда някой да е до мен в моменти, когато ми е трудно, нещата се застояват или не знам как да постъпя в дадена ситуация. Във фитнеса принципно идея нямах кое за какво се ползва, сега съм доста наясно за точното изпълнение на упражненията и правилното използване на всеки уред.

Другото критично за мен нещо беше подкрепата от близки и приятели, положителните коментари във фейсбук на постовете от състезанието.

И не на последно място, записването на всяко изядено нещо в хранителен дневник, който се следеше ежедневно беше много ефективно 🙂 Като знам, че се гледа ежедневно и някак ми беше доста трудно да кръшкам…

IMG_1722FitPersona: Какво ти беше най-трудно от тренировъчния и от хранителния режим?

Тони:  От тренировъчния комплекс коремните преси и лицевите опори определено ми бяха най-големия проблем. В началото ме боляха и краката от пътечката. Маховете също бяха проблем в началото. От хранителния не ми е било нещо проблем с изключение на ..изварата! По-скоро ще проям други храни, които не обичам, отколкото извара! 🙂

FitPersona: Как смяташ да спазваш режима занапред, ако го спазваш разбира се?

Тони: О смятам да си го спазвам определено, вече свикнах, доста ми е комфортно да си организирам храненето и да тренирам през уикенда и когато мога през седмицата. Още повече, че ще мога да си спазвам хранителния режим, с който започнах, както се разбрахме, в него си има 1 мръсен ден.

Получавам толкова много комплименти, имам чувството, че постоянно вече съм усмихната, имам самочувствие, вярвам в себе си – искам това да продължи и занапред! Продължавам до постигане на съвършенството и след това! 🙂

IMG_1719

FitPersona: Браво на Тони, ще следим какво се случва с нея оттук нататък! Тони ще спазва хранителния си режим от началото на състезанието, с 1 мръсен ден, в който може да хапва всичко, което й се е искало през седмицата. Докато е на 2 работни места ще тренира уикенда и при възможност през седмицата. Тони пожела да включим в режима й добавки за възстановяване, така че включваме протеинови шейкове – много са вкусни, а аминокиселините в тях подпомагат и физическото възстановяване, и възстановяването на нервната система.

Всеки месец ще отразяваме прогреса й в снимки и мерки. Успех Тони, сега е много важно да продължиш да бъдеш стриктна и упорита!

Как мина състезанието през погледа на подгласничката Краси? Очаквайте интервюто с нея на сайта, по-късно днес. Всичко за конкурса – в секцията Конкурсът на FitPersona.

септември 8, 2015|Няма коментари

Коментирайте