Цялостна тренировка за дупе с три мощни упражнения

Начало/Фитнес/Цялостна тренировка за дупе с три мощни упражнения

В една от последните статии споделих 3те най-мощни упражнения за стегнато дупе, с конкретни стъпки за изпълнението им. Подчертах и грешките, които не трябва да правите, ако искате да натоварите желаните мускули на дупето и задната част на бедрата.

Тъй като много момичета ме питаха как да комбинират тези упражнения, реших да ви запиша една цялостна тренировка с тези упражнения, заедно с повторенията (натиснете CC бутона на видеото, за да видите повторенията, ако не ви излизат).

Как се изпълнява тренировката?

Упражненията се изпълняват едно след друго без почивка. Правите 4 серии (видеото е 1 серия), като между сериите правите почивка от 1.5 минути (спазвайте периода на почивка, прекалено големите почивки са една от най-често срещаните грешки при тренировките).

Тренировката е много подходяща когато разполагате с малко време, но искате да се натоварите качествено. Ако тренирате в домашни условия и нямате лост, при клековете може да използвате и не много леки гирички (примерно по 2 кг всяка) или просто да скръстите ръце на гърдите.

 

Идва време да слагаме панталони и – да изглеждаме уникално в тях! Да действаме!

 

септември 18, 2015|Коментарите са изключени за Цялостна тренировка за дупе с три мощни упражнения