Тренировка за външно и вътрешно бедро, дупе и корем

Начало/Фитнес/Тренировка за външно и вътрешно бедро, дупе и корем

Миналият месец тренировките бяха фокусирани върху проблемна зона крака, и по-специално работа в зона бедра. Този месец смятам да комбинирам работа по последните три зони, в които се фокусирахме – а именно корем + дупе + бедра.

Реално при повечето момичета именно това са зоните, в които имат нужда от смъкване на килограми и стягане, така че  – този месец ще подготвям комбинирани тренировки за мазнинките по тези зони!

Днешната тренировка съм я заснела отново в екзотична обстановка и в свежи цветове – за да ви заредя със слънце, енергия и желание за тренировки! Знам, че хич не ни се тренира в студено време, затова – слагайте едно цветно екипче, пускайте силата на звука на макс и действайте вкъщи!

Тренировъчният сет се изпълнява както обикновено – поне 3 пъти един след друг, с 1.5 мин почивка между сетовете. Ако не виждате субтитрите – натиснете CC на видеото, за да видите броя повторения на всяко упражнение.

Започваме!

Обръщайте внимание на позицията на ходилото, изпънатостта на краката и ръцете – както съм ги показала в упражненията – за да натоварите добре правилните мускули.

ноември 3, 2015|Коментарите са изключени за Тренировка за външно и вътрешно бедро, дупе и корем

Няма коментари

  1. Yanitsa Grigorova 4 ноември 2015: 23:28

    Стахотни упражнения, невероятна сте:)