В последната тренировка акцентирахме върху корем и ръце, днес преместваме фокуса малко по-надолу, върху бедрата и дупето, но продължаваме и работата по коремните мускули. Комбинацията от упражнения в тренировката има за цел изгаряне на мазнини, освен стягане на фокусните проблемни области.

Първите 3 упражнения ги изпълняваме като сет, който повтаряме 3 пъти без почивка. Правим 1 минута почивка. Следващите 3 упражнения са втори сет, отново го повтаряме 3 пъти без почивка. И така, до края на 4-ти сет.

Тренировката е, както обикновено, за домашни условия.

Пак включвам познатата ни фитнес топка и гири 2-3 кг – тези два уреда са доста достъпни, надявам се повечето от вас да разполагат с тях. Използвам и медицинска топка – може да я заместите с произволна тежест, която имате подръка – бутилка с вода или друго. За степер отново може да използваме произволна повдигната повърхност. Всички уреди ги вкарвам с цел засилване на интензитета на тренировката и по-успешно горене на мазнините.

Пускаме и музиката на макс и – действаме!

 

Ако целта ви е с тренировки да сваляте килограми – следвайте съветите ми за здравословно хранене или индивидуален хранителен режим.

декември 13, 2015|Коментарите са изключени за Тренировка за крака, дупе и корем, с fat-burning ефект