Начало/Фитнес/Тренировъчен сет за корем и дупе, за фитнес зала

Тези момичета, които работят по индивидуален тренировъчен режим, изготвен от мен, знаят, че изготвям тренировки и за домашна среда, и за фитнес зала. Домашните тренировки са много удобни, особено за заети момичета, момичета, които си гледат децата у дома.

Тренировките във фитнес, от друга страна обаче, осигуряват доста по-интензивно натоварване и ако целим смъкване на килограми, като цяло са доста по-ефективни и дават по-бързи резултати. Затова моят съвет е, тренирайте у дома, но се опитвайте да посещавате и фитнес при всяка възможност.

Знам, че една от най-честите причини да не посещаваме фитнес е, че не сме сигурни как да изпълняваме точно различните уреди или да натоварваме правилните мускули. В тренировъчните програми предоставям видеа на точните изпълнения.

За тези, които не работят по индивидуална тренировъчна програма към момента, ще споделям видеа на различни тренировъчни сетове за зала, фокусирани върху най-проблемните зони при жените – корем, дупе, бедра, ръце. В тези сетове може да видите как точно изпълняваме дадено упражнение, на какъв уред и с колко повторения.

Днешният тренировъчен сет е с фокус дупе и корем. Упражненията се изпълняват в 3 серии, едно след друго, без почивка между тях:

  • коремни преси 20 повторения, с тежест 5 кг. (ако не намирате къде са тежестите във фитнеса, обърнете се към администратора на фитнеса / рецепцията)
  • хипер екстензия 15 повторения, с тежест 5 кг.

Ако пък предпочитате да тренирате с мен и сте от град София – заповядайте на тренировките Боди Дизайн, които стартират от 1 Февруари. Там тренираме основно със собствено тегло и тежести. Повече за тренировките и записване

Ето и днешния тренировъчен сет:

януари 28, 2016|Коментарите са изключени за Тренировъчен сет за корем и дупе, за фитнес зала