Начало/Красота/Боди рапинга е идеалната процедура при задържане на вода

Второто ми попадение сред процедурите, борещи целулита (първото беше процедурата Ексилис) се нарича Боди рапинг.

Тази процедура представлява нанасяне на висококонцентриран антицелулитен гел с леки масажни движения, съобразени с движенията на лимфата.

Боди рапинг за борба с целулита

Може да се нанесе почти на цялото тяло и всички проблемни зони при жените, след което старателно те опаковат във фолио (и мърдането е малко трудно:)) за по- добро проникване на гела.

Боди рапинг за борба с целулита

Въпросният гел съдържа 35 активни съставки, които спомагат за отводняване и атака на локалните мастни натрупвания (вижте също моите 6 съвета как да се отървем от излишните течности в организма).

Процедурата е подходяща за всички и няма противопоказания, единствено може да се появи зачервяване на кожата и лек сърбеж, който бързо отминава.

Лично за мен това беше и доста релаксираща процедура, защото в ежедневието си обикновено не заставам на едно място повече от минута, но след като бях опакована, успях да си полегна на кушетката за 40 мин., дори успях да прегледам и 1-2 списания:)

След процедурата тялото се намазва със силно хидратиращ крем с алое вера, така че си тръгваш хидратиран и с усещане за лекота. Ако сте от тези хора, които задържат много вода, ще го усетите осезаемо.
Боди рапинг за борба с целулитаЗа реални резултати върху целулитните натрупвания може да говорим след 8-10 процедури. Желателно е да се правят през 2 дни, като същевременно се пие много вода (2-3 л.дневно) и разбира се, внимаваме какво хапваме и увеличаваме движението. Имайки предвид слънчевото време напоследък, мисията е напълно възможна!

Благодаря на дерматологична клиника Естелайн, които ми препоръчаха и приложиха процедурата. Като читател на FitPersona, може да получите 10 процента отстъпка от цената на единична процедура или на пакет от 3 процедури. Допълнителна информация на тел 02 405 8000.

Очаквайте още статии с тренировки, съвети за хранене и красота, фокусирани върху борбата с целулита.

април 5, 2016|Коментарите са изключени за Боди рапинга е идеалната процедура при задържане на вода