Резултати на Дани след 5 месеца спазване на Комплексен режим

Начало/Конкурси, Фитнес/Резултати на Дани след 5 месеца спазване на Комплексен режим

Постигнатите резултати след спазване на режим с цел отслабване са може би най-големия мотиватор за всички момичета, които тепърва обмислят тази стъпка. Знам, че много от нас са пробвали какви ли не диети и режими, в който постигаме временен резултат откъм смъкване на килограми и доста по-постоянен резултат откъм разваляне на метаболизма ни.

Затова и винаги, когато момичетата нямат против, се радвам да споделям резултати от спазвани комплексни режими (е, не винаги снимките Преди, които момичетата ми предоставят са много ясни, основно заради притеснение, но за мен е важно да споделя и как се е случил самият процес на отслабване, а не само начален и краен резултат).

Изготвяне на индивидуални режими с цел отслабване:

Хранителен режим

Тренировъчен режим

Комбиниран режим

Днес споделям промяната, която постигна Дани след 5 месеца спазване на комплексен режим. Дани се свърза с мен в края на миналата година, а през Май ме зарадва с изцяло променената си визия 🙂 (тъй като не е в София, поддържахме връзка само дистанционно)

Преди започване на режима

Как стартира Дани:

При ръст 165 см, стартовите килограми бяха 85. Правила е много диети, но без резултат. Много рядко хапва сладко, в менюто й присъстват основно месо, риба, яйца, салати, картофи, ориз, броколи, млечни продукти, черен хляб понякога.

Какъв режим получава?

Дани получи комплексен режим, като тренировките пожела да са 2 във фитнес и 2 в домашна среда. Необходимо беше да тренира като минимум 3 пъти в седмицата, ако успява – 4.

Как се е справя Дани с режима?

Дани накратко разказа как и какво е постигнала за 5те месеца на спазване на режима (като в момента продължава да тренира и да го спазва!).

F: Дани, откъде научи за FitPersona и как реши да започнеш спазването на индивидуален комплексен режим?

Дани отслабване след 5 месеца комплексен режим

Преди започването на режима

Д: За FitPersona разбрах от Фейсбук. След доста проблемна бременност и хoрмонални проблеми преди това, бях натрупала доста килограми и това много ме потискаше, с две думи, не се чувствах никак добре.

F: Обикновено началото е най-трудно при спазването на режим…привикването към нов начин на хранене и физическа активност изисква воля и упоритост. Как успя да се справиш в първите няколко седмици на режима?

Д: Честно казано, не ми беше трудно. Бях твърдо решена да се боря. Малко ми беше трудно първите дни във фитнеса, но сега не мога да си представя да не спортувам.

F: По отношение на хранителния режим, кое ти беше най-трудно и как успя да се справиш? Като цяло какво ти е впечатлението от режима?

Д: Режимът е много балансиран и лесен за спазване. Бих казала, че почти не срещнах трудности в спазването му. В момента вече се е превърнал в начин на живот за мен.

F: При тренировките имаше ли нещо, което да те затруднява в началото и което впоследствие преодоля?

Д: Не.

F: Кога започна да виждаш първите резултати от режима?

Д: След втория месец.

F: Какви са резултатите от спазване на режима ти към края на м. Май?

Д: Килограми минус 13
Талия минус 13 см.
Ханш минус 10 см.
Бедро минус 5 см.
Над коляно минус 10 см.

резултати отслабване след 5 месеца комплексен режим

След 5 месеца комплексен режим!

F: Успяваш ли все още да се придържаш към режима?

Д: Определено да, както казах той вече е мой начин на живот и въобще не ме затруднява спазването му.

F: Ако трябва да дадеш един най-важен съвет на момичетата, които искат да влязат във форма, какъв би бил той?

Д: Воля, постоянство и – да следват мечтите си!

F: Браво на Дани, пожелаваме й да задържи и да продължава да подобрява резултатите си! А това, при положение, че Дани вече съумява да спазва режима 6ти месец, неминуемо ще последва. Успех!

юни 17, 2016|Коментарите са изключени за Резултати на Дани след 5 месеца спазване на Комплексен режим