Кои трениращи момичета печелят Боди Дизайн награди за месец Юни

Начало/Конкурси/Кои трениращи момичета печелят Боди Дизайн награди за месец Юни

Ето че дойде и третият, последен месец от Боди Дизайн конкурса, в който ежемесечно  награждавам две момичета, които са били най-стриктни с Боди Дизайн тренировките и с попълването на табличките си за хранене и мерки. Наградите са предоставени от спонсорите на Боди Дизайн тренировките SportsAware.bg и AtletBG.com:

Sportsaware.bg спортна екипировка Atletbg спортна екипировка

В конкурса участват трениращите Боди Дизайн през месец Април, Май и Юни. Ето кои бяха победителките в Боди дизайн конкурса за месец Април, а това са победителките за месец Май.

И така – ето и последните две победителки в Конкурса, които избрах измежду трениращите Боди Дизайн през месец Юни, според тяхната стриктност с тренировките и постигнати резултати:

Двете момичета, които тренираха редовно, спазваха хранителния си режим и отразяваха ежедневно и хранене, и резултати в Боди Дизайн табличките, които получиха са:

Илияна Добринова
Наталия Николова

Честито на двете победителки!

Момичетата получават наградите на нашите спонсори:

SportsAware.bg – официален представител на CRAFT за България – награждава една от победителките със спортен потник CRAFT.

AtletBG.com награждава втората победителка със спортен топ или клин Amerfoot.

Благодаря на всички участнички в конкурса и на трениращите Боди Дизайн! Очаквайте още награди, а най-голямата винаги е – начинът по който се чувстваме и изглеждаме при редовни тренировки!

Големи благодарности на спонсорите за подкрепата!

Sportsaware.bg спортна екипировка Atletbg спортна екипировка

юли 6, 2016|Коментарите са изключени за Кои трениращи момичета печелят Боди Дизайн награди за месец Юни