Кое момиче спечели комплексен режим от кампанията ‘Ендорфин’?

Начало/Конкурси/Кое момиче спечели комплексен режим от кампанията ‘Ендорфин’?

Знаете, че до края на месец Юни можеше да участвате в кампанията Ендорфин на БНР и да спечелите безплатни тренировки с мен.

Ели преди старта на режима си

Ели преди старта на режима си

Ами – победителката в тази кампания беше избрана – това е Ели Миланова от гр. Горна Оряховица! Днес искам накратко да я представя, а тъй като тя вече започна работата си по изготвения от мен индивидуален комплексен режим – скоро ще споделим и нейните резултати.

Ели тренира самостоятелно, поддържаме връзка дистанционно, но – се справя наистина отлично в тези първи дни. И така – коя е Ели Миланова?

FitPersona: Ели, разкажи с няколко думи за себе си?

Ели: На 41 г съм, от Горна Оряховица. Занимавам се с интернет търговия.

FitPersona: Защо реши да участваш в кампанията Ендорфин?

Ели: Много, много причини имах да участвам.

Първата причина – аз самата. Да преодолееш себе си и собствените си страхове е много трудно. Да се доказвам на някого отдавна ми е минало времето. Но исках да докажа на себе си, че границите на моите собствени възможности са там, където аз ги поставя.

Друга причина – аз съм с диагноза рак от 2012 г. Болестта ме промени външно, от лечението изгубих косата си, нямах мигли, вежди, напълнях…Всички казаха, че това не е важно…Но не е така – за всяка жена е важно да се чувства красива, да има самочувствие, да е уверена. Без значение дали е здрава или болна.

На първата тренировка във фитнеса

На първата тренировка във фитнеса

Вече всичко е зад гърба ми, но никога няма да забравя как не смеех да се погледна в огледалото, без в момента да мога да променя нещо в себе си. Бих искала посланието ми да стигне до повече жени, които се борят с тази болест – трябва да се научим да живеем с нея, без да губим нито едно от нещата, които ни държат *високо* – самочувствие, работа, личен живот…Знам, ужасно клише е това, но се оказва, че това е единствения начин да се съхраним такива, каквито сме – заради семействата си, заради самите нас..

FitPersona: Досега тренирала ли си, спазвала ли си хранителен или тренировъчен режим?

Ели: Преди 2012 тренирах, но не особено усърдно, 2-3 седмично фитнес, за да поддържам тонуса си. И като всяка жена, от време на време съм опитвала различни диети и режими.

FitPersona: Какво смяташ, че може да ти е най-голямото препятствие през първия месец на спазване на режим, който обикновено е най-предизвикателния?

Ели: Конкретно за мен – кардио тренировката, с която завършва всяко посещение във фитнеса. Мъкаааа….И пиенето на вода – непрекъснато си напомням, че трябва да пия, и все не успявам да пия колкото трябва.

2small

10 дни след старта на режима..скоро ще разберем какви са резултатите!

FitPersona: Каква ти е крайната цел със следването на този комплексен режим? Ще продължиш ли да го спазваш, докато я постигнеш (т.е и след изтичането на този 1 месец, в който беше обявено, че ще работим заедно с теб)

Ели: Имам 3-4 кг за сваляне, за да достигна кг, на които се харесвам най-много – при мен са 60кг. Противно на повечето жени, аз не се харесвам прекалено слаба. И да, разбира се, ще спазвам режима, докато не приключа с тези 3-4кг.

FitPersona: Към този момент как се чувстваш с режима си, с какви трудности и предизвикателства се сблъскваш, кое ти е най-трудното от комплексния режим?

Ели: След като предварително уточнихме какво обичам и какво не обичам да хапvам, хранителният ми режим е наситен само с неща, които са ми любими, и липсват храните, които избягвам по една или друга причина. Аз не закусвам по принцип, и ще ми трябва време, за да свикна със задължителната сутрешна закуска. С двигателния режим за сега се справям, но все още след всяка тренировка имам мускулна треска. Което за мен означава , че се натоварвам достатъчно.

FitPersona: Да пожелаем на Ели много воля и страхотни резултати! Съвсем скоро ще проследим какво успява да постигне тя след първите седмици на спазване на режима. И – ще се радваме посланието, което тя отправи в това интервю да достигне до повече жени.

Успех Ели!

юли 21, 2016|Коментарите са изключени за Кое момиче спечели комплексен режим от кампанията ‘Ендорфин’?