Победители за втората седмица на състезанието ‘Готви и отслабвай’

Начало/Здравословно хранене, Конкурси/Победители за втората седмица на състезанието ‘Готви и отслабвай’

Измина и втората седмица на състезанието ‘Готви и отслабвай’, в което споделяме рецепти, отговарящи на изискванията на хранителен режим с цел отслабване.

Тази седмица рецептите ви бяха още повече и още по-интересни, става все по-трудно да избера топ 3 измежду всички предложения! Затова заедно с топ 3, избирам и две почетни рецепти, които също са страхотни и ще споделя.

И така:

Победители в състезанието 'Готви и отслабвай' за седмица 2

Състезание готви и отслабвай

Златната рецепта на седмицата става рецептата: ‘Здравословна баница’ на Цветелина Владимирова.

Цветелина печели с участието си моя първи тренировъчен диск ‘Перфектно дупе и бедра с Боди Дизайн’.

Ето снимка на режимната вкуснотия, очаквайте подробности как да си я приготвите по-късно днес.

Здравословна баница

плодова торта без бяло брашно и без глутенСребърната рецепта е за ‘Плодова торта без бяла захар и без глутен’. Благодаря на Ангелина Тодорова за чудната идея за десерт!

nahuteni2Бронзът грабва Цветина Павлова с много оригиналните нахутени кюфтенца.

Ангелина и Цветина получават универсален, изготвен от мен хранителен или тренировъчен режим, по избор. Как се приготвят техните вкусни режимни предложения ще разберем утре.

Искам да похваля и Аида Есуайех за поредната оригинална рецепта – телешки кюфтенца с булгур и кус-кус – и Ангелина Тодорова за рецептата на салатата с домати и сирене Котидж. Тези две рецепти са чудесни, но – все пак мога да избера само три рецепти-победители за седмицата. Ще се радвам, обаче, тези две рецепти да достигнат до повече от вас, затова също ще ги споделя на сайта в следващите два дни.

Благодаря на всички участвали през тази седмица! Напомням, че може да участвате с рецептите си до 28 Август, като всяка седмица ще избирам три рецепти-победители на седмицата. На 30 Август ще обявя и трите най-добри рецепти за периода на състезанието.

ВИЖТЕ РЕГЛАМЕНТА НА СЪСТЕЗАНИЕТО И УЧАСТВАЙТЕ ТУК

 

август 1, 2016|Няма коментари

Коментирайте