Победители за третата седмица на състезанието ‘Готви и отслабвай’

Начало/Здравословно хранене, Конкурси/Победители за третата седмица на състезанието ‘Готви и отслабвай’

Ето, че вече измина и третата седмица на състезанието ‘Готви и отслабвай’, в което споделяме рецепти, отговарящи на изискванията на хранителен режим с цел отслабване.

Рецептите, които победиха през изминалите 2 седмици (вижте кои бяха победителите в седмица 1 и победителите в седмица 2) бяха много сполучливи и, надявам се, вече сте ги изпробвали! Направете ги част от хранителния си режим, когато целта ви е сваляне на килограми. Разбира се, в съчетание с редовни тренировки.

Тази седмица участващите рецепти бяха за пореден път страшно интересни и вкусни, повечето от тях напълно отговарящи на изискванията на ‘режимна рецепта’. Кои, обаче, влязоха в топ 3 на седмицата?

Победители в конкурса Готви и Отслабвай за седмица 3

Състезание готви и отслабвай

Златната рецепта на седмицата става рецептата: ‘Фритата със зеленчуци’ на Диляна Дучева.

Диляна печели с участието си моя първи тренировъчен диск ‘Перфектно дупе и бедра с Боди Дизайн’.

Ето снимка на вкусното режимно ястие на Диляна, очаквайте подробности как да си го приготвите по-късно днес.

Фритата със зеленчуци - подходяща за хранителен режим с цел отслабване

Безглутенов плодов пай подходящ за режим с цел отслабванеСребърна рецепта за тази седмица е ‘Безглутенов плодов пай с праскови и фурми’ на Ангелина Тодорова. Благодаря й за поредното страхотно участие в конкурса!

Сладоледена торта подходяща за режим с цел отслабване

Бронзът грабва Сладоледената торта на Магдалена Ангелова – много сполучлив вариант за режимен десерт!

Ангелина и Магдалена получават универсален, изготвен от мен хранителен или тренировъчен режим, по избор. Как се приготвят техните вкусни режимни предложения ще разберем утре.

Искам да похваля и Пълнените чушки с извара, яйца и киноа на Антоанета Велева, Супата от сьомга на Цветина Павлова и Тортата с извара на Жулиета Павлова – страхотни идеи, които при възможност също ще споделя на блога впоследствие.

Отново благодарности на всички участвали в конкурса досега! Напомням, че може да участвате с рецептите си до 28 Август, като всяка седмица ще избирам три рецепти-победители на седмицата. На 30 Август ще обявя и трите най-добри рецепти за периода на състезанието.

ВИЖТЕ РЕГЛАМЕНТА НА СЪСТЕЗАНИЕТО И УЧАСТВАЙТЕ ТУК

 

август 9, 2016|Няма коментари

Коментирайте