Победители за четвъртата седмица на състезанието ‘Готви и отслабвай’

Начало/Здравословно хранене, Конкурси/Победители за четвъртата седмица на състезанието ‘Готви и отслабвай’

Измина и четвъртата седмица на състезанието ‘Готви и отслабвай’, в което споделяме рецепти за ястия, отговарящи на изискванията на хранителен режим с цел отслабване. Остават още само 2 седмици до края на конкурса!

През изминалите 3 седмици събрахме страхотни идеи и, надявам се, вече сте изпробвали голяма част от най-добрите от тях! Вижте кои бяха победителите в седмица 1победителите в седмица 2 и победителите в седмица 3 от състезанието.

И тази седмица в конкурса участваха много оригинални рецепти, отговарящи на изискванията на ‘режимна рецепта’. Ето кои споделени рецепти заеха челните 3 места за тази седмица:

Готви и отслабвай победители седмица 4

Състезание готви и отслабвай

Златната рецепта на седмицата става рецептата: ‘Ориз басмати със спанак’ на Ангелина Тодорова.

Ангелина печели с участието си моя първи тренировъчен диск ‘Перфектно дупе и бедра с Боди Дизайн’.

Ето как изглежда режимното ястие на Ангелина, а по-късно днес ще разберем и как се приготвя.

oriz_featured

bioshokolad_featuredСребърна рецепта за тази седмица е ‘Био шоколад’ на Таня Иванчева. Отново имаме чудесна идея за режимен десерт.

pizza_featured

Бронзът грабва ‘Овесена пица Капрезе’ на Диляна Дучева!

Наградите на Таня и Диляна са универсален, изготвен от мен хранителен или тренировъчен режим, по избор. Рецептите за техните режимни предложения ще разберем утре.

Страхотни идеи, със също толкова страхотни изпъленения – благодаря на всички участвали в конкурса досега! Имате още малко време да се включите в конкурса – до края на следващата седмица. На 30 Август ще обявя и трите най-добри рецепти за периода на състезанието.

ВИЖТЕ РЕГЛАМЕНТА НА СЪСТЕЗАНИЕТО И УЧАСТВАЙТЕ ТУК

 

август 17, 2016|Няма коментари

Коментирайте