Победители за последната седмица на ‘Готви и отслабвай’

Начало/Конкурси/Победители за последната седмица на ‘Готви и отслабвай’

Ето, че дойде време да обявя последните седмични победители в състезанието ‘Готви и отслабвай’, в което споделяме рецепти за ястия, отговарящи на изискванията на хранителен режим с цел отслабване. В продължение на 6 седмици имахте възможност да споделите рецепти, които сте изпробвали и които отговарят на изискването за режимна рецепта, като 3 най-режимни и оригинални рецепти бяха отличавани и печелеха награди всяка седмица.

Вижте кои бяха победителите в седмица 1победителите в седмица 2победителите в седмица 3победителите в седмица 4 и победителите в седмица 5 на състезанието.

Изминалата седмица беше последната, в която можеше да участвате. Нека видим кои са седмичните топ 3 за тази последна седмица, а утре ще разберем и кои са трите най-режимни рецепти за целия период на състезанието, измежду седмичните финалисти.

И така, кои рецепти попаднаха в топ 3 на тази седмица?

Готви и отслабвай победители за седмица 6

Състезание готви и отслабвай

Златната рецепта на седмицата става рецептата за Френска селска торта на Ангелина Тодорова.frenska2

Ангелина печели с участието си моя първи тренировъчен диск ‘Перфектно дупе и бедра с Боди Дизайн’.

Ето как изглежда режимното ястие на Ангелина, а по-късно днес ще разберем и как се приготвя.

keks2Сребърна рецепта за тази седмица е ‘Тиквено-овесен кекс’ на Диляна Дучева.

Диляна продължава да печели награди в този конкурс – рецептите й са страхотни! Благодаря й за редовните участия!kokosovi1

Бронзът отива при Цветомира Кузманова и нейните ‘Ароматни кокосови палачинки’.

Диляна и Цветомира печелят универсален, изготвен от мен хранителен или тренировъчен режим, по избор. Рецептите за техните режимни предложения ще разберем утре.

И така – състезанието вече приключи. Предстои, обаче, да разберем кои ще са тримата крайни победители, измежду всички седмични финалисти! Те ще получат индивидуален комплексен режим от мен, консултация с мен (на живо или по скайп) или течен Л-карнитин 500 мл от Магазина на FitPersona (по избор на всеки от тримата победители).

А всички ние остава да се наслаждаваме и да смъкваме килограми с над 20те страхотни режимни ястия, които бяха споделени в този конкурс. Чудесни сте – благодаря на всички участвали в конкурса за вкусните режимни идеи!

август 30, 2016|Няма коментари

Коментирайте