Комбинация от упражнения за цялото тяло

Начало/Фитнес/Комбинация от упражнения за цялото тяло

Последният ден на август е, лятото вече е към своя край, но – това не ни пречи да сме в лятно настроение, навсякъде и по всяко време! А тренировките пък особено много допринасят за приповдигнатия дух и доброто самочувствие, така че – да тренираме и се чувстваме страхотно!

За лятното настроение ще спомогнат, надявам, се и няколко тренировки, които ще споделя в следващите дни и които заснех на едно страхотно плажче. Аз лично обожавам да тренирам на плажа рано сутрин – зарежда ме с енергия за целия ден!

Днешната комбинация от упражнения има за цел изгаряне на мазнини и стягане на цялото тяло, като включваме и ластици за увеличаване интензитета на упражненията. Ластици може да се намерят вече в много спортни магазини, а скоро ще са налични и в Магазина на FitPersona.

Правим 3 до 5 серии от тази комбинация, с 1 мин почивка между тях.

За да си сглобим цялостна тренировка, може да комбинираме със сетове, които се фокусират върху конкретна проблемна зона (корем | дупе | крака | ръце | цяло тяло) , както и с антицелулитни сетове от упражнения. Винаги преди тренировка загряваме, а след нея – разтягаме мускулите, за по 10тина минутки.

Да започваме!

август 31, 2016|Коментарите са изключени за Комбинация от упражнения за цялото тяло