Тренировки Боди Дизайн – вече и в The Gym, кв. Стрелбище (София)

Начало/Новини, Фитнес/Тренировки Боди Дизайн – вече и в The Gym, кв. Стрелбище (София)

theGymРадвам се да ви съобщя, че тренировките Боди Дизайн ще се провеждат на още едно място в София – фитнес център The Red Gym в жк Стрелбище.

За много от трениращите в гр. София е доста трудно да се придвижват до тренировките вечер, както и да съчетават семейните задължения с тренировки. featuredbodydesignЗатова от известно време търсех вариант да предложа още едно място за провеждане на тренировките.

И така – от 1 Октомври стартираме и в The Gym – с просторни зали за тренировки, по-големи съблекални и много места за паркиране! Вижте къде се намира комплекса.

Месечният комплекс Боди Дизайн в The Gym ще се провежда в понеделник и сряда, от 18.30 до 19.30 ч. В понеделник тренировките ще са с мен, Цвета Капитанова, а в сряда комплексът ще се води от Ева, която е първият обучен от мен треньор по Боди Дизайн (очаквайте представяне на Ева съвсем скоро).

Записването за тренировките в The Gym става както обикновено, от формата за регистрация на страничката Боди Дизайн в сайта. Записването е до края на месеца, за всеки следващ месец.

Ами – надявам се, че за много от вас вече ще е още по-лесно да тренират редовно, така че – очаквам ви! От този месец минаваме и на по-есенен вариант на хранителния режим, който следваме докато тренираме Боди Дизайн, за да е в тон с наличните плодове и зеленчуци на пазара и с особеностите на организма ни при преминаване към по-студеното есенно-зимно време.

 

 

септември 26, 2016|Коментарите са изключени за Тренировки Боди Дизайн – вече и в The Gym, кв. Стрелбище (София)