Включи се в безплатната Боди Дизайн тренировка на 29.10 в The Red Gym, София

Начало/Фитнес/Включи се в безплатната Боди Дизайн тренировка на 29.10 в The Red Gym, София

Последният месец се очертава месецът на Боди Дизайн новинките!

След като тренировките Боди Дизайн стартираха и в още един спортен център – чудесния The Red Gym в кв. Стрелбище в София, тече (утре приключва, който ще участва, да побърза) конкурс с награда влизане във форма с хранителен режим и Боди Дизайн тренировки, идва и ред на

БЕЗПЛАТНА ТРЕНИРОВКА БОДИ ДИЗАЙН В THE RED GYM!

bd2

И няма как след изпотяващата тренировка и видимите резултати да не сме доволни от себе си!

КОГА: Събота, 29 Октомври, от 17.00 до 18.30 часа

Ще тренираме интензивно един час, а последните 25-30 минутки на тренировката ще ги посветя на кратка дискусия на тема ‘Как да се храним докато тренираме с цел отслабване’. Такива сесии-дискусии има като част от всяка тренировка Боди Дизайн – съчетаваме разтягането в края на тренировката с разговори на тема ‘Хранене с цел отслабване’.

КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА: Всички, които биха искали да видят какво представлява една Боди Дизайн тренировка, са добре дошли!

Все пак, тъй като залата има определен капацитет, моля да се запишете от линка по-долу. След достигане на група от 30 човека, ще обявя допълнителна дата за безплатна тренировка.

ВСИЧКИ, ПРИСЪСТВАЛИ НА БЕЗПЛАТНАТА ТРЕНИРОВКА ЩЕ МОГАТ ДА СЕ ЗАПИШАТ ЗА МЕСЕЧЕН ТРЕНИРОВЪЧЕН КОМПЛЕКС БОДИ ДИЗАЙН В THE RED GYM С ОТСТЪПКА, ДО КРАЯ НА 2016.

Очаквам ви да тренираме заедно на 29ти!

ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК ЗА БЕЗПЛАТНА ТРЕНИРОВКА

 

bd33

октомври 17, 2016|Коментарите са изключени за Включи се в безплатната Боди Дизайн тренировка на 29.10 в The Red Gym, София