Победителки в конкурса ‘Бъди дизайнер на новото си тяло’

Начало/Конкурси/Победителки в конкурса ‘Бъди дизайнер на новото си тяло’

Знаете, че миналата седмица обявих началото на конкурса ‘Бъди дизайнер на новото си тяло’. Имахте 10 дни да участвате, като се мотивирате защо искате да участвате в конкурса и как постигането на желаната фит форма ще се отрази на живота ви през 2017, пък и след това!

Такива конкурси винаги ми показват, че има много, прекрасни и супер мотивирани момичета да влязат във форма, а не им достига наистина нещо мъничко, за да започнат работа по нея – не са достатъчно мотивирани да се хранят правилно (в повечето случаи и не са сигурни как), не тренират или тренират нередовно и хаотично, не успяват да задържат мотивацията си до крайния успех.

Ами – радвам се, че ще имам възможност да работя с две избрани от мен и много мотивирани момичета и – да работим заедно по страхотната им визия!

Победители в конкурса Бъди дизайнер на новото си тяло

И така – двете момичета, който ще получат индивидуална хранителна програма от мен и ще тренират заедно с мен в тренировките Боди Дизайн в следващите два месеца, за да посрещнат Новата 2017 напълно променени са:

Невена Георгиева и Златимира Ставрева

Честито!

Благодаря на всички момичета, които участваха в конкурса! Проследявайте представянето на двете момичета, стартовата им позиция, какви проблеми срещат, докато работят по новата си визия и как ги разрешаваме.

Ще споделям всичко това в блога, за да може повече от вас да започнат тренировки и правилно хранене заедно с двете момичета. В предните конкурси (вижте всички конкурси на FitPersona в Конкурс на блога) много от вас ми писаха, че са започнали активно да тренират и се хранят здравословно, заедно с трениращите момичета, което много ме радва!

maria_comparison1

Мария Яначкова – едно от момичетата, които постигнаха пълна промяна в един от конкурсите на FitPersona

И така – очаквайте скоро представянето на двете победителки тук в блога и детайли за храненето и тренировките, които им предстоят от следващата седмица. Очаквам ви и в следващите конкурси на FitPersona!

октомври 20, 2016|Коментарите са изключени за Победителки в конкурса ‘Бъди дизайнер на новото си тяло’