FitPersona Кемп 2016

Начало/Фитнес/FitPersona Кемп 2016

Миналата седмица се проведе първият FitPersona Кемп. Това е първият спортен лагер, който организирам, но съдейки по ентусиазма и удовлетворението на участващите момичета, ще има и много следващи!

Искам да споделя малко от преживяванията ни на лагера. Идеята на това спортно събитие беше освен да тренираме, да научим как да се храним с цел смъкване на килограми и как да задържим добрата форма в дългосрочен план. Допълнителна цел беше да избягаме от стреса в големия град и да релаксираме на макс, разбира се! Ами – справихме се доста добре с всичко! А носталгията по приключващия вече фит кемп ни отведе към дискусии за времето и мястото на следващия…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

За приятното ни изкарване допринесе и луксозната обстановка на мястото на провеждане на кемпа – Strimon Garden & Spa в гр. Кюстендил.

19. Rooms - Strimon Garden

В района на Кюстендил въздухът е много чист и, въпреки умората през деня, се наспивахме буквално за няколко часа.

Strimon 4

Минералната вода пък е една от най-лековитите в България. Съставът й е подобен на състава на водата в известния немски балнеоложки курорт Баден Баден и лекува множество заболявания на опорно- двигателния апарат,на половата система и др.

IMG_5375 IMG_5382 IMG_5384

Тренировките бяха доста интензивни и изпотяващи, но пък момичетата ги чакаха с нетърпение 🙂

Освен това всеки ден участничките имаха специални Спа процедури, подпомагащи възстановяването, отслабването и изглаждането на кожата.

Много приятни за всички бяха ежедневните походи в гората и разходките до древната крепост Хисарлъка. Активният начин на живот е изключително важен за задържане на добрата форма в дългосрочен план. Така че – всяка възможност да се разходим за поне час-два, по възможност с по-бърза крачка, е важно да се използва. Ако нямаме възможност за разходка до планина – и бързо ходене в града, дали в обедната почивка, сутрин за работа или вечер след работа, пак ще свърши работа. Вижте статията ми как да горим повече калории с ходене.

Посетихме дори зоологическата градина в района – накратко, използвахме всяка възможност да сме навън между тренировките и хранителните дискусии.

В началото всички бяха наплашени, че храната ще е оскъдна :), но бързо се успокоиха, когато видяха специалното ми вкусно и здравословно режимно меню, превъзходно изпълнено от шеф готвачите…разбира се по мои рецепти 🙂

 

20161019_164125 20161020_085652 20161020_125200 20161020_130030

За да е пълен луксът и удоволствието за нас се грижеше видния столичен  коафьор Тодор Сивов.

20161020_201610

Ииии така стигнахме неусетно до последния ден, когато заслужено отпразнувахме края на Фитперсона Кемпа с чаша бяло вино!

AirBrush_20161022231143

Чудесно събитие, с много мотивирани участнички. Вярвам, че всички те видяха, че спазването на хранителен и тренировъчен режим не е никак трудно, а напротив – е въпрос на организация и правилна нагласа. Разбира се, и на подходящо разработена хранителна и тренировъчна програма!

Благодаря на Хотел Стримон Гардън и Спа, че удоветвориха всичките ми изисквания за този кемп и подпомогнаха перфектната му реализация. Вече планирам мястото и датата на следващото събитие – очаквайте новини скоро 🙂

 

 

октомври 25, 2016|Коментарите са изключени за FitPersona Кемп 2016