Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/fitperso/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Представяне на Невена - победител в конкурса - Fitpersona.com

Представяне на Невена – победител в конкурса

Начало/Конкурси/Представяне на Невена – победител в конкурса

Миналата седмица обявих двете победителки в конкурса ‘Бъди дизайнер на новото си тяло’Невена и Златимира. И двете момичета са супер мотивирани да смъкнат килца и се стегнат и както повечето от нас, са минавали през ‘всички възможни диети и режими’ без дълготраен резултат.

Още в началото на тази седмица двете момичета се включиха в тренировките Боди Дизайн (напомням за безплатната Боди Дизайн тренировка тази събота) и ще тренират 3 пъти в седмицата, като паралелно ще спазват и индивидуален хранителен режим. Ще ги наблюдавам и консултирам индивидуално, а тук в блога ще проследяваме какви резултати ще постигнат за тези два месеца.

Победителки в конкурс отслабване

Нека обаче се запознаем с двете момичета – днес ви представям Невена!

FitPersona: Невена, в следващите 2 месеца (до Коледните празници) ти ще си едно от двете момичета, които ще тренира с тренировки Боди Дизайн, 3 пъти в седмицата, както и ще следваш индивидуален хранителен режим. Разкажи с няколко думи за себе си – на колко си години, с какво се занимаваш?

Невена
: на 33 години съм. От Варна съм, но живея в София от 3 години. По професия съм банков служител, но в момента съм в отпуск по майчинство – имам 2 деца – момиче на 2 г. и момченце на 7 месеца.

FitPersona: Какво те мотивира да участваш в този конкурс? Спазвала ли си диети досега, какви са били резултатите? Кои са проблемните зони, върху които искаш да работиш в този конкурс?

Стартовата позиция на Невена, преди започване на хранителна и тренировъчна програма

Невена: Мотивира ме това, че след раждането на децата качих почти 20 кг. И не мога да ги сваля. Правих опити, но не се получава. Когато разбрах за конкурса много се обнадеждих и се надявах да ме изберат, за да мога да постигна онези 50 кг., които бях преди бременността.

Спазвала съм диети да, спортувала съм предимно групови тренировки и фитнес. Резултатите, когато спазвах хранителен режим бяха доста добри и изглеждах страхотно. Проблемните зони са ми корем, крака и ръце.

FitPersona: Кои са трите неща, които са били най-голям проблем при спазване на хранителни режими до този момент?

Невена
: Нямала съм проблеми като, че ли. В началото ми беше трудно да се храня в определени часове, но разбрах че няма нищо сложно в това – просто си приготвяш храната предварително.

FitPersona: С какъв вид спорт си се занимавала до този момент?

Невена: Основно фитнес и съм посещавала групови тренировки – боди шейпинг, тае-бо, канго джъмпс, хийт.

FitPersona: Досега комбинирала ли си спорт / тренировки с хранителен режим и какви са били резултатите?

Невена: Да спазвала съм изготвен хранителен режим и тренировки. Резултатите бяха супер за няколко месеца, около 8 кг. Тогава имах да свалям толкова. Тренирах редовно, беше ми начин на живот до преди да родя.

След втората си тренировка Боди Дизайн и няколко дни от старта на хранителен режим

FitPersona: Каква цел си поставяш до Коледните празници и каква цел би искала да постигнеш дългосрочно – като мерки, килограми? (надяваме се и след края на конкурса да продължиш да спазваш режимите си 🙂

Невена: Ще продължа да спазвам всичко, разбира се. До Коледа се надявам да отслабна минимум 10 кг. В дългосрочен план се надявам да си върна килограмите, които бях – 50 кг.

FitPersona: Имаш ли опасения по повод спазването на хранителен и тренировъчен режим? Кое смяташ, че ще ти е най-трудно в следващите 2 месеца?

Невена: Нямам опасения за хранителния режим и тренировките, изключително съм се мотивирала да успея. Надявам се само умората да не ми дойде в повече. Но няма да се откажа.

FitPersona: Ами, Невена стартира с началните 77 кг при ръст 160 см, да й стискаме палци да постигне целта си! Следващата седмица ще видим какъв е хранителният режим, който спазва и как се чувства след първата седмица на режимно хранене и тренировки.

Утре ще се запознаем и с втората победителка в конкурса – Златимира. Успех!

октомври 26, 2016|Коментарите са изключени за Представяне на Невена – победител в конкурса