Представяне на Златимира – победител в конкурса ‘Бъди дизайнер на новото си тяло’

Начало/Конкурси/Представяне на Златимира – победител в конкурса ‘Бъди дизайнер на новото си тяло’

И така – вчера ви представих Невена – една от двете победителки в конкурса ‘Бъди дизайнер на новото си тяло’. Днес ще разберем коя е Златимира и какво иска да постигне през двата месеца, в които ще тренира 3 пъти седмично, с тренировки Боди Дизайн и ще спазва индивидуален хранителен режим.

featured_zlatimira

FitPersona: Златимира, в следващите 2 месеца ти ще си едно от двете момичета, които ще тренира с тренировки Боди Дизайн, 3 пъти в седмицата и ще следва индивидуален хранителен режим. През този двумесечен период ще проследяваме резултатите ти и ще споделяме проблеми и въпроси, които имаш по пътя към новата ти фит форма. Разкажи с няколко думи за себе си – на колко си години, с какво се занимаваш?

Златимира: На 33 години съм, последните две години се занимавам с масажи, обичам морето и прекарвам повече време там.

 FitPersona: Какво те мотивира да участваш в този конкурс? Спазвала ли си диети досега, какви са били резултатите? Кои са проблемните зони, върху които искаш да работиш в този конкурс?

zlatimiraЗлатимира: Винаги съм била 52- 53 кг , но последните две години нещо не мога да влезна във форма, боря се със себе си и не постигам резултати, предполагам всяка една жена се е сблъсквала с този проблем. И колкото и да е странно, няколко дни преди това се шегувах с моя прителка, че си давам срок до 1.1.2017, когато имам рожден ден, и случайно попаднах на конкурса (може би е било знак).

Минала съм през всички диети, които са били на пазара, но съм решила този път да бъда последователна и без глад да постигна желаните резултати. Преди три години бях решила да огранича много от хранителните групи, в продължение на няколко месеца бях почти веган. Да, отслабнах и изглеждах добре, но килограмите се върнаха.

Искам да променя отношението си към храната, да не се страхувам да се храня, да намаля талята, ханша и бедрата и да сваля излишните килограми. С други думи – да се чуствам добре в кожата си!

FitPersona: Кои са трите неща, които са били най-голям проблем при спазване на хранителни режими до този момент?

Златимира: Срещите с приятелите – те никога не разбират защо и не помагат :)), забързаното ежедневие и това, че понякога количеството е повече, макар и здравословно. Обичам много плодове и май това е пречка, също и емоционалното хранене (както и страха от храната)

FitPersona: С какъв вид спорт си се занимавала до този момент?

Златимира: Йога, карам и колело на дълги дестинации.

14274306_10155428768694832_1264127032_o

След втора тренировка и няколко дни след старта на хранителния режим

FitPersona: До сега комбинирала ли си спорт / тренировки с хранителен режим и какви са били резултатите?

Златимира: Ами да, но явно режимът беще доста еднообразен и ограничаващ, имаше резултати, но не след дълго тялото ми възстанови килограмите, че даже и отгоре.

FitPersona: Каква цел си поставяш до Коледните празници и каква цел би искала да постигнеш дългосрочно – като мерки, килограми? (надяваме се и след края на конкурса да продължиш да спазваш режимите си 🙂

Златимира: :)) Понеже на 01.01.2017 имам рожден ден и имам една рокля, която съм изкарала и гледам всеки ден :)) Това е моята цел – 53 кг, да изградя навици и да бида последователна, да тренирам и да се храня правилно, да открия от кое се чувствам добре, а може и да стигна до някой по-голям конкурс :))

FitPersona: Имаш ли опасения по повод спазването на хранителен и тренировъчен режим? Кое смяташ, че ще ти е най-трудно в следващите 2 месеца?

Златимира: Да бъда напълно стриктна, признавам, но хубавото е, че режимът ми е доста разнообразен. Също количеството на плодовете. Надявам се да мога да се справям и с тренировките. След първата имам страхотна мускулна треска :))

Благодаря Ви много, че имам възможността да бъда част от това предизвикателство, ще дам всичко от себе си!

FitPersona: Успех и на Златимира, която стартира с 59 кг при ръст 164 см. Следващата седмица ще разберем успява ли да спазва хранителния си режим и как се справя с тренировките. На около две седмици ще отчитаме и резултатите! До скоро!

октомври 26, 2016|Няма коментари

Коментирайте