1 година тренировки Боди Дизайн!

Начало/Фитнес/1 година тренировки Боди Дизайн!

ЧРД Боди Дизайн тренировки

Тренировките Боди Дизайн станаха на 1 година!!

Миналата година по това време, след доста чуденки, но благодарение на подкрепата на много момичета, които ме питаха не провеждам ли групови тренировки, реших да започна начинанието Тренировки Боди Дизайн.

И през тази една година се случиха толкова много вълнуващи промени! Стартирахме ударно с пълни групи Боди Дизайн, започнахме тренировки и във втори спортен център, в екипа на Боди Дизайн се включи Ева, благодарение на партньорството с карти Мултиспорт тренировките станаха достъпни за още повече момичета, които искат да бъдат в добра форма. Реализирах и първия Фит Кемп на FitPersona.

А запознанството и ежедневната комуникация с толкова много страхотни момичета в групите e безценно и изключително мотивиращо! Благодаря на всички, които ми повярваха и ме подкрепиха през тази първа и много вълнуваща година!

И тъй като е Рожден Ден, тази събота ще празнуваме с двойна рожденденска Боди Дизайн тренировка! Две зали, едновременно, с мен и Ева.

balloon-146492_1280Кога: Събота, 25 Февруари от 16:00 до 18:00 ч (тренировка 1 ч, след това почерпка :),

Къде: Play Sport Center

След тренировката – заслужено ще отпразнуваме повода с режимна напитка и десерт.

Поканени са всички, които тренират в Боди Дизайн групите! За трениращите с карти Мултиспорт е необходимо отчитане на картата.

До събота – очаквам ви!

февруари 21, 2017|Коментарите са изключени за 1 година тренировки Боди Дизайн!