Боди Дизайн конкурс в спортен център the Gym

Начало/Конкурси, Новини/Боди Дизайн конкурс в спортен център the Gym

Лятото вече се задава и е време да се отървем от килцата, трупнати през зимата!

Знам, обаче, че особено в началото е трудно да се подхванем и мотивираме да се насочим към спортната зала. И дори да ни е супер лесно и достъпнотренировките Боди Дизайн вече може да се включите с карти МултиСпорт и Sodexo), пак ни е нужна допълнителна мотивация.

Ами – надявам се днес да я получите! За всички, които тренират и ще тренират Боди Дизайн в Спортен Център The Gym, след великденските празници започва конкурс!

Боди Дизайн Конкурс
в Спортен Център The Gym

Боди Дизайн конкурс в The Gym

Кaкъв е регламентът на конкурса?

В конкурса участват всички момичета, които:

  • влизат във форма с тренировки Боди Дизайн в The Gym, без значение дали тренират в сутрешна или вечерна група И
  • в периода от 18.04 до 30.06 имат поне 2 Боди Дизайн тренировки средно на седмица И
  • са си направили стартова снимка през втората половина на м. Април и финална снимка към края на Юни (може и с телефон, но важно да са се снимали на тренировки Боди Дизайн) и са я пратили на мейл contact@fitpersona.com 

Защо средно 2 тренировки на седмица? Защото 2 тренировки в седмицата е минимумът, които ни позволява да постигаме резултати – откъм смъкване на излишни килограми, стягане и оформяне. Съветвам ви тези 2 тренировки в седмицата да са разпределени равномерно, а не една седмица да имате 3-4 тренировки, а друга – да тренирате един път.

Може да участвате и ако тренирате с карта МултиСпорт или Sodexo.
В първата седмица на м. Юли ще избера победителка измежду всички редовно трениращи, които са ми изпратили двете си снимки. Победителката ще избера на база – постигната цялостна промяна!

Наградите!

Искам да благодаря на двата ни спонсора в това състезание – онлайн магазин за спортна екипировка SportsAware.bg и онлайн магазин за спортна екипировка AtletBG.com!

Спонсорите ни осигуряват награди за трите участнички в този конкурс с най-добри резултати!

Победителката в конкурса ще получи пълен спортен екип – функционална спортна блуза/потник и спортен клин CRAFT от спонсора ни онлайн магазин за спортна екипировка SportsAware.bg

Магазин за спортна екипировка Sportsaware.bg награди Боди Дизайн конкурс 

teniska_atletbg

klinДвете подгласнички в конкурса ще получат спортна тениска или клин от спонсора ни онлайн магазин за спортна екипировка
AtletBG.com
.

 

Ще има и поощрителни награди – спортни добавки за по-ефективно горене на мазнините при тренировкиДобавките са осигурени от Магазина на FitPersona.

 

Ще влизаме ли във форма за лятото? Очаквам ви на тренировки в The Gym:

  • Всеки понеделник, сряда и петък от 18.30

Къде се намира The Gym (The Red Gym е пълното му име)? Вижте тук.

 


 

 

април 10, 2017|Коментарите са изключени за Боди Дизайн конкурс в спортен център the Gym