В Конкурса на FitPersona могат да се включат всички с резултат!

Начало/Конкурси/В Конкурса на FitPersona могат да се включат всички с резултат!

Знаете, че в началото на месец Май започна конкурс за трениращите Body Design в The Gym. Конкурсът има страхотни спонсори – SportsAware.bg и AtletBG.com, които решиха да подкрепят трениращите момичета.

Тъй като получих запитвания за участие и от трениращи с диска Body Design, с тренировките в Youtube канала на FitPersona, от трениращи в Play Sport Center – реших да дам възможност на всички, следвали мои режими и тренировки да участват в конкурса!

И така – ако сте отслабнали или сте се стегнали с изготвен от мен режим – хранителен, тренировъчен или комплексен, с тренировки Боди Дизайн от диска или на живо, с тренировки от сайта на FitPersona или от моя Youtube канал – изпратете ми снимки преди/след и кратка информация как сте постигнали желаното тегло, за какъв период от време и какъв е резултата ви (в килограми и мерки).

Изпращайте снимките и информацията до 12.07 на мейл: fitpersona78@gmail.com. Победителките в конкурса ще обявя на 14.07 и те ще получат наградите на нашите спонсори от SportsAware.bg и AtletBG.com .

Победителката в конкурса ще получи спортен екип CRAFT от спонсора ни онлайн магазин за спортна екипировка SportsAware.bg

Магазин за спортна екипировка Sportsaware.bg награди Боди Дизайн конкурс 

teniska_atletbgДвете подгласнички в конкурса ще получат спортна тениска или клин от спонсора ни онлайн магазин за спортна екипировка AtletBG.com.klin

Ще има и поощрителни награди – спортни добавки за по-ефективно горене на мазнините при тренировкиДобавките са осигурени от Магазина на FitPersona.

Снимките на победителките ще бъдат споделени на сайта (разбира се при желание от ваша страна няма да показвам лицето на снимките).

Очаквам участията ви – има само една седмица!

юли 5, 2017|Коментарите са изключени за В Конкурса на FitPersona могат да се включат всички с резултат!