Победителки в Конкурса на FitPersona

Начало/Конкурси/Победителки в Конкурса на FitPersona

Дойде времето да споделя резултатите на момичетата спечелили Конкурса на Фитперсона! И така – Конкурса печелят: Радостина Петкова- 1-во място,Елица Харбова- 2-ро място и Ина Желева-3-то място

И трите тренират в моите групи по Боди Дизайн, така че имам конкретни впечатления за тях, освен резултатите и снимките, които те ми представиха. Общите неща при трите са, че са постоянни в тренировките и никога не съм ги чула да се оплакват – въпреки че не им е било леко винаги (особено в началото). Май с две думи ви описах тайните на успеха – постоянство и воля да пребориш себе си!

Резултатите на Радостина са страхотни наистина.От началото на март до края на юни (само 4 месеца), тя е свалила 0бщо 9.200 кг и съответно като обиколки:

гръдна обиколка: – 10см
талия: – 7см
ханш: – 7см
бедра: – 7см
прасец: – 3см
бицепс: – 2см

Всичко това тя го е постигнала с по 2 тренировки Боди Дизайн седмично! Моите адмирации за Радостина, като тя, разбира се, продължава с тренировките и смятам, че след още 3-4 месеца ще може да споделим още уникални резултати.

picmonkey-collage

Съответно за блестящите си резултати, Радостина печели спортно CRAFT екипче от спонсора ни онлайн магазин за спортна екипировка SportsAware.bg, с което съм сигурна ще се чувства доста комфортно в моите тренировки, тъй като дрехите са от специални дишащи материи, които бързо изпаряват потта (тествам ги ежедневно лично :))).

Магазин за спортна екипировка Sportsaware.bg награди Боди Дизайн конкурс

Второто място е за Елица Харбова, която, въпреки че късно започна хранителен режим, има също много добри резултати. Освен във визията, смея да твърдя, че тя е много по-силна и издръжлива, в сравнение с началото. Нейните резултати в цифри са:

teniska_atletbg

Елица ще получи спортна тениска и клин от спонсора ни онлайн магазин за спортна екипировка AtletBG.com,които също са специализирани в техническото облекло.

klin

За тях мога да кажа, че всичките екипи, които съм ползвала и ползвам, след постоянното пране и жестока употреба, не са мръднали. Любимите ми материи са с бамбукови, сребърни и карбонови нишки, защото дрехата колкото и да се потя, е суха.

Третото място печели Ина Желева, която посещава най-отскоро тренировките, но има вече видими резултати.При нея свалените килограми са 4, а обиколките във всички части на тялото са -3 см.Тя също продължава да тренира и да подобрява формата си.Ще получи спортна екипировка от AtletBG.com,

И така, честито на печелившите! Благодаря им за споделените резултати и им пожелавам винаги да бъдат във форма!

 

 

 

юли 14, 2017|Коментар

Коментари

  1. Николина 14 юли 2017: 16:29

    Резултатите в цифри на Елица Храброва не са видими в статията.
    Иначе, браво на всички упорити момичета!

Comments are closed.