3 топ спортни прически за лято 2017

Начало/Красота/3 топ спортни прически за лято 2017

Лятото е свързано с много приятни емоции- почивки, морета, пътувания, купони…, но и с неприятни горещини, от които единственото спасение е или във водата, или някъде където има климатик.Когато пък ежедневно тренираш, и то по два пъти, трябва задължително да си екипиран с подходящи дрехи, както и с подходяща прическа.Особено при дългите коси е доста неприятно, когато сте плувнали в пот, косата постоянно да се развързва(подскоци, бягане), да трябва непръкасното да я пипате, мърсите и теглите. За мен това е истинско мъчение и за това през лятото, предпочитам косата да е максимално прибрана, стегната, но пък и прическата да е модерна и ефектна.За това с моя фризьор подбрахме няколко красиви и практични спортни прически, които стават бързо и издържат на натоварвания.

Първата прическа е изцяло прибрана в плитки, като освен двете основни плитки, има и 2 по- малки отстрани на главата. За мен това е най-удобната прическа за тренировка, както и за море.Въобще забравяш за нея, поне 5 дена.

 

Втората прическа също е много красива, но освен за залата и плажа, мисля че е доста ефектна и за някое вечерно парти. В случая е използван и розов пигмент, който съвсем завършва лятната визия.

При третата прическа половината коса е прибрана, а половината остава пусната.Горната част на косата е свита, на така модерните това лято „рогца“, като за акцент е вплетена лилава изкуствена коса.Когато спортувам, мога да прибера и останалата коса в опашка.

Надявам се да съм ви помогнала, да може да избрете за себе си подходящата прическа за фитнеса или стадиона!

 

 

август 19, 2017|Коментарите са изключени за 3 топ спортни прически за лято 2017