Представяне на Христина- новият треньор по Боди Дизайн

Начало/Фитнес/Представяне на Христина- новият треньор по Боди Дизайн

Всички, които редовно се включват в тренировките Боди Дизайн вече са се запознали с двете нови Боди Дизайн треньорки – Глория и Христина. Радвам се, че ви допадат и са не по-малко взискателни и стриктни в тренировките. Защото резултати се постигат с труд и постоянство, няма нищо лесно!

Бих искала накратко и двете момичета да се представят на страниците на FitPersona, за да знаете с кого тренирате и защо. Смятам, че личният контакт и доверието са чудесна база за добра съвместна работа. В днешният пост може да се запознаете с Христина

Христина, ако трябва да се представиш само с 3 изречения, кои биха били те?

Позитивна, общителна и енергична личност ,която обожава да приключенства и пътешества. Дисциплинирана натура , движението и спорта са незаменима част от моя живот. Привърженик съм на така наречения Healthy  lifestyle . 🙂

 

Разкажи накратко за опита си като треньор и професионалната си квалификация?

Занимавам се със спорт още от ранна детска възраст. Преминала съм през различни спортни дисциплини като най-сериозно съм практикувала художествена гимнастика, спортни танци и конна езда. В последствие открих страстта ми към йогата , тае-бото, кондиционните тренировки и скалното катерене и вече от 10 години ги практикувам. Преподавам йога за деца и възрастни от 4 години , а кондиционни тренировки преподавам любителски приблизително от 3 години.Черпя опит и познания от разнообразни обучения , уъркшопи и семинари при едни от най-добрите инструктори в света .Имам Удостоверение за професионална квалификация към Национална спортна академия “ Васил Левски” , специалност – Ааеробика , каланетика и стречинг.

 

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Както вече споменах в краткото си представяне обожавам пътешествия и приключения. Обожавам природата и за това се стремя да съм максимално близко до нея  : ходя по планините на походи , скално катерене  , ски… ;също така съм любител на водните спортове занимавам се с рафтинг и wakeboard.Обичам да практикувам йога , да чета книги ,да уча нови неща, да танцувам и да слушам хубава музика , да водя и културен живот ( посещавам музеи, изложби, театри ,кина ). В общи линии добре оползотворявам  свободното си време :))).

 

Как се чувстваш към този момент като треньор по Боди Дизайн?

Чувствам се прекрасно! Изпълнена с ентусиазъм и радост . Щастлива съм и съм много благодарна на Цвети,че имам възможност да реализирам една своя мечта ,а именно да помагам на хората да се чувстват и да изглеждат  добре.

 

Ако трябва да дадеш един най-добър съвет за влизане във форма след лятото, когато обичайно сме се отпуснали след лятната отпуска и пътешествия, кой ще бъде той?

Хранете се здравословно и пълноценно , не спирайте да се упражнявате , бъдете активни ! 🙂

Благодаря ти!

Всички, които искат да се включат в тренировките Боди Дизайн могат да се регистрират за следващия месечен комплекс. Може да тренирате и с карти Мултиспорт и Содексо – без предварителна регистрация, само с обаждане на 0877 000 278 за запазване на място в групата.

октомври 23, 2017|Няма коментари

Коментирайте