Победителки в конкурса“ Шеметна Фит Форма“

Начало/Конкурси/Победителки в конкурса“ Шеметна Фит Форма“

И такааа… дойде момента, в който да обявя победителите в конкурса„Шеметна Фит Форма“ и ще дадем начален тласък на тяхната трансформация.Този път изборът ми беше много, много труден, тъй като получих над 100 писма за участие от цяла България и всички бяха мотивирани, амбицирани и решени на промяна.

Така, че първо искам да благодаря на всички момичета, за страхотните и искрени писма, в които споделяте своите проблеми и желания относно формата си!

Общото с предишните конкурси са причините, които не ви позволяват достигането на желаната форма- липса на достатъчно време, емоционално хранене, твърде много и протиречива информация относно хранене и тренировки, стрес и за съжаление при някои здравословни проблеми.

Различното, от досегашните конкурси е ,че вече целите са по- високи и  не се търси просто ефекта на свалянето на килограми, а наистина една фит форма.Много от желаещите промяна са в доста добра форма и са им нужни наистина леки корекции в начина на хранене и трениране.Доста са и тези, които нямат излишни килограни, но имат нужда от стягане и оформяне.

И тъй като наистина искам точно в този период преди лятото да съм максимално полезна със знанията и опита си и да помогна на повече хора да постигнат мечтаната фигура, след приключването на едномесечния конкурс ще дам началото на втора серия, като тогава ще избирам измежду тези, които нямат излишни килограми, но търсят една по- стегната и фитната визия.


Конкурс отслабване Фитперсона

И нека вече да обявя петте победителки в конкурса на Фитперсона и Абофарма – „Шеметна Фит Форма

Честито на победителките!Чакам с нетърпение да почнем работа( което ще се случи още от утре :)).Ще споделяме пътя , който ще извървим заедно през този месец, трудностите и въпросите, които ще срещате в тренировките и храненето и някои малки трикчета за постигането на Фит Форма.

Отново благодаря на всички, които заявиха своето участие и решиха да предизвикат себе си и съжалявам, че не мога да включа повече момичета! Но както казах, ще има продължение- очаквайте го!

А също така, очаквайте още утре да ви представя накратко победителките, техните лични истории и целите, които са си поставили.

Пожелайте им успех!

 

 

януари 23, 2018|Коментарите са изключени за Победителки в конкурса“ Шеметна Фит Форма“