Кои са момичетата, които ще ваят „Шеметна Фит Форма“

Начало/Конкурси, Фитнес/Кои са момичетата, които ще ваят „Шеметна Фит Форма“

Знаете, че вече избрах момичетата, които ще вземат участие в конкурса на Fitpersonа и Abopharma– „Шеметна Фит Форма“.Пак ще кажа, че ми беше много трудно, но в крайна сметка избрах тези 5 момичета, като се постарах да бъдат различни, за да обхвана възможно най-много проблеми и въпроси, които ви вълнуват.Те имат различни професии, различен дневен режим и активност, различни цели, които са си поставили, но смятам че всички те са много мотивирани, така че лично на мен ще ми е много интересно да работя с тях и да видя как ще се представят.Но нека да видим нещо повече за тях:

  1. Велислава Соколова

 

Вели е майка на две деца и е доста натоварена в работата си.Често и се налага да пътува на командировки в провинцията, през останалото време работи в офис.През седмицата няма време за готвене и често прибягват до храна от топлия щанд от някой хранителен магазин и като цяло храненето си самата тя определя като безразборно.Това е съпроводено от тотална липса на движение в момента.До преди година е посещавала групи по народни танци, но те са били по- скоро разтоварващо занимание и не са имали ефект върху теглото и оформянето.Сега Вели е абмицирана да промени и организира храненето и двигателната активност, да се изгради един по- здравословен режим за цялото семейство.Тя ще спазва индивидуален хранителен режим, тъй като е от София, ще посещава моите курсове по „Боди Дизайн“ и ще ползва двете страхотни добавки на Abopharma- Xanadren и  Xanadiet. Целта и е -5кг и подобряване на общия тонус.

2. Златина Ненкова

Злати е от Перник и ми беше написала едно много мотивирано писмо и нейната абсолютна убеденост, че ако работи с мен ще успее, ме накара да я избера.Много важно е за постигането на целите, да имаш 100% доверие в треньора си и да не се съмняваш, че ще успееш.Злати е качила 20кг.по време на бременността, но после вместо да сваля е продължила да качва.Това, разбира се, я е притеснило и при изследванията са и открили и Хашимото( хипофункция на щитовидната жлеза), което допълнително затруднява отслабването. Аз имам доста клиентки с това заболяване и диетата и тренировките,които изготвям за тях дават много добри резултати, така че със Злати също очаквам да постигнем успех.Злати ще се храни по режим съобразен с Хашимотото, ще тренира във фитнес и вкъщи 4 пъти седмично, ще приема добавките на Abopharma, а целта ни е да намалим теглото, да подобрим здравословното състояние и да преборим желанието за сладко и шоколад :))).

3. Калина Любенова

Калина също е майка и нейният проблем е, най-вече обездвижването.Тя работи пред компютър, движи се само с кола и дори не ходи пеша.Тя също си е поставила реална цел за този един месец- да свали  5 кг и 5 см. от талията.Най- проблемната зона, на която ще обърнем внимание е корема и ще целим заякване на мускулатурата.Тя също е от София и ще посещава моите тренировки по „Боди Дизайн“ в The Gym, ще се храни по режим и ще приема добавките на Abopharma

 

 

 

4. Полина Костадинова

Поли е от Горна Оряховица и преди бремеността е спортувала редовно.Преди да забременее е била 50кг., а в момента е 58кг. и няма търпение да си върне формата. Нея я избрах, защото искам да покажем че човек с изградени двигателни навици може да върне много бързо формата си след раждане.Също така ми е интересно да видя какви проблеми би имала с тренироеките и режима, при положение че е тренирала, храни се здравословно и тези неща не са и чужди.Разбира се, смятам да я натоваря малко повече от останалите и ще прави 5-6 тренировки седмично, ще се храни по режим и ще приема добавките на Abopharma.

5. Яна Михайлова

Яна е момичето, което има за сваляне най-малко килограми- само 4кг! Аз обаче не искам да подценявам проблема на тези момичета, които имат съвсем малко за сваляне поради няколко причини. Първо, за някои хора които са свикнали да са в добра форма, качването на 4-5 кг. по празниците например може да е истнска драма.И второ, обикновено последните 2-3 кг. са най- трудни за сваляне- най-малкото мотивацията не е достатъчно силна, тъй като са малко и си казваме че можем да ги свалим по всяко време.За това ми е интересно Яна, дали ще е толкова мотивирана, колкото другите участнички и дали ще спазва стриктно режима!Ако е стриктна, би трябвало за 1 месец да си постигне целта:)

 

Очаквайте съвсем скоро интервю с момичетата, които ще споделят това как се чувстват по време на режима, какви трудности срещат и кое би им станало част от ежедневието!

Ако искате да изваете вашата „Фит Форма“ до лятото, може да направите Консултация с мен или да поръчате своя индивидуален режим!

 

 

 

 

 

януари 30, 2018|Коментарите са изключени за Кои са момичетата, които ще ваят „Шеметна Фит Форма“