Отслабват ли момичетата от конкурса“Шементна Фит Форма“

Начало/Конкурси, Фитнес/Отслабват ли момичетата от конкурса“Шементна Фит Форма“

Ето, че минаха 2 седмици от старта на конкурса на Fitpersona и Abopharma „Шеметна Фит Форма“.Много интересно е да видим какво се случва с момичетата към момента, какви трудности срещат в спазването на хранителния режим и тренировките, как се чувстват, какви странични фактори влияят на мотивацията им и успяха ли да създадат нови навици.Конкретни резултати няма да споделям в тази статия- ще оставя резултатите за края на конкурса.Само ще издам, че резултати има и то при някои доста впечатляващи.Нека да ги видим по ред на номерата:

Велислава

Вели спазва изключително стриктно хранителния си и тренировъчен режим, въпреки натоварената си работа и ангажиментите с двете си деца.Относно хранителния режим споделя, че цялата тази храна, даже и идва много и че никога не е яла толкова големи салати.Казва, че се нахранва с много по- малко количество от преди, благодарение на фибрите в Xanadiet.Тя посещава тренировките по Боди Дизайн, като в началото и беше доста трудно и необичайно като натоварване, но сега вече посвикна, справя се много по- добре и не пропуска тренировка.Харесва и, ходи с голямо желание и вече видимо е по- стегната и прибрана.

 

 

 

Калина

Кали също посещава класовете ми по Боди Дизайн и сподели, че след 5-тата тренировка вече свиква. Вече усеща мускулите си и много харесва работата с гирички.Тренировката и е много приятна и разнообразна и сед чувства заредена и жизнена.Това , което е установила  като полза от тренировките е, че вече като стане сутрин вратът не и е схванат и го движи свободно, за разлика от преди тренировките.Относно храненето- режимът въобще не и тежи, дори не ползва неделята за свободен ден( когато може да хапва всичко по малко). Благодарение на добавките, свикна да пие повече вода(тя имаше проблем с количеството вода) и ще се старае да запази този навик и в бъдеще.Отводняващата добавка Xanadren и е много вкусна и това също помага да си изпива водата с удоволствие.Тя също е забелязала, че след като изпие капсулите с фибри и се яде по- малко.

 

 

Златина

Със Злати си пишем почти всеки ден и ми дава доста обстойна информация за всичко, което се случва.Тя много бързо почуства разликата, като мина на хранителния режим и на 3-4 ден ми каза, че се чувства страхотно, по- лека и корема вече не е толкова подут.Тренировките в началото и бяха трудни, естествено имаше редовно мускулна треска, но ги определи като „супер ефикасни“. И понеже, както винаги казвам- идеални условия не съществуват се появи един проблем, който малко ни обърка плана, но слава Богу сега всичко е наред.Миналата седмица, Злати направи някаква алергия( която се предполага че е хранителна, но не са направени още всички изследвания) и се наложи да не тренира няколко дни,но после всичко си навакса:)). Храненето също беше променено, но вече и то е по създадения специално за нея режим( индивидуален режим при Хашимото). Тренировките все още са и трудни – най-вече коремните преси от вис, затова ги е заменила с планк.Най- хубавото е, че е много мотивирана, няма намерение да се отказва и има вече количествени резултати:)

 

Полина

 

Поли е доста активна и с радост си изпълнява тренировките вкъщи.Не само това, но ходи отделно на танци и скача на батут.Тренировките са всеки ден, като до момента не намира възможност за бягане навън( поради неприятното време), но ще започне в момента, в който се затопли и не е толкова кално навън. В режима до момента има малки прегрешения, но важното е че този тип хранене не и тежи, приема редовно добавките Xanadren и Xanadiet.Вече има видими резултати и продължава да отслабва.Въобще чувства се страхотно и се надявам и занапред нещата при нея да се случват с такава лекота.

 

 

Яна

За съжаление Яна отпада от нашето съревнование, тъй като има здравословен проблем( бъбречна криза, доколкото разбрах), който не и позволява да участва. Желаем и бързо възстановяване!

Елза

Аз обаче, имам една изненада!Както знаете имаше страшно много желаещи да участват в конкурса, получих над 100 писма и ми беше много трудно да избера. Елза беше една от жените, която ми направи огромно впечаление с откровеното си писмо до мен.В него тя споделя, че има проблем, който явно не може сама да реши и разчита на моята помощ.Така реших, че искам да работя и с нея, въпреки че по регламент на конкурса мога да избера само 5 жени.И въобще не съжалявам!

Тя е от Сливен, майка на момиченце, на което иска да бъде пример и да възпита по най- добрия начин.Много добре разбира, колко важен е нашият пример, за това децата да възприемат едни здравословни навици за цял живот.Елза не пие алкохол, не яде сладки неща, няма някакви заболявания, силно мотивирана е,така че не виждам причина да не постигне това , което желае!

 

Остават още две седмици до края на предизвикателството и аз лично нямам търпение да видя кой как ще се справи- до тук всички се справят отлично!Гордея се с тях и им пожелавам успех!

 

Цвета Капитанова

февруари 14, 2018|Коментарите са изключени за Отслабват ли момичетата от конкурса“Шементна Фит Форма“