С колко килограма се разделиха момичетата във „Шеметна Фит Форма“

Начало/Конкурси, Фитнес/С колко килограма се разделиха момичетата във „Шеметна Фит Форма“

Като начало, ще ви кажа, че за 1 месец, 5-те момичета от конкурса на Абофарма и Фитперсона са изгубили общо 21 кг!!!Аз съм изключително доволна от факта, че всички приеха сериозно и отговорно участието си, спазваха режимите си и естествено резултатите не закъсняха.В този случай имаме 100% успеваемост!Много важно е да кажем, че почти всички през този месец имаха някакви неблагоприятни обстоятелства- Злати получи алергия и беше на системи( оказа се че е алергична към моцарела), Елза имаше проблем с възпаление на окото и може би седмица не можа да тренира, Вели изкара кофти грип, това на фона на стрес в работата и домашни задължения.Въпреки това, никоя не се отказа и за това успяха.Мисълта ми е, че идеални условия в реалния живот не съществуват и всъщност в това е разликата между тези, които успяват и тези които не успяват.Едните си намират причина да бездействат и отлагат нещо, чакайки идеалните условия, другите действат въпреки условия и обстоятелства и не се отказват.Това важи не само за отслабването в случая, а за всеки аспект от живота.И така, нека да видим кой какво постигна през този месец по ред на номерата:

Велислава

Вели свали 3 кг. този месец и двете сме доволни от резултата.По- важното за мен в нейния случай е не толкова количеството свалени килограми, колкото стартирането на тази промяна, това че тя направи първата крачка да излезе от омагьосания кръг, в който живота се върти само около работа и семейство и да направи нещо за себе си.Също така, тъй като тя посещава курса ми по Боди Дизайн и имам възможност да я следя отблизо, е много по- стегната и прибрана и се чувства много добре. Разбира се с нея имаме още много работа и тя ми е обещала, че ще е редовна и занапред.

Калина

Калина също е от София и можа да посещава моите тренировки, така че за нея също мога да кажа че беше стриктна и постоянна- резултата е 4 кг.надолу!Самата тя е много доволна и го отчита като „жесток успех“.Сваляла е горе-долу равномерно , по кило на седмица( един път седмично се е мерила).Чувства се страхотно, по-лека, по- подвижна и няма намерение да спира.Както тя сподели по време на конкурса, отводняващата добавка Ксанадрен и помогна да увеличи водата, тъй като тя нямаше навика да пие нужното количество.Сега, когато го е свършила, отново пие с 1 л. по-малко, така че трябва да се се увеличи водата.

 

Златина

Злати се чувства супер, не е постоянно изморена както преди, а е изпълнена с енергия и с 5 кг. по-малко!При представянето и в началото, обърнах внимание, че тя е с Хашимото(както много жени напоследък) и нейният хранителен режим, беше съобразен с това заболяване.Преди няколко дни тя ми писа, че е отново си е пуснала изследвания на хормоните на щитовидната жлеза и всичко е в норма, което за нея е най- важният резултат от промяната в режима и.Тя също покрай добавките Ксанадрен и Ксанадиет е увеличила приема на вода и в момента пие повече от 4 л. дневно, което е супер. Много харесва менюто в режима си, защото е вкусно и става бързо- особено любима и е закуската с мляко, ябъла и чия.Вече не и се яде сладко, ползва само зехтин и кокосово масло в кухнята, хапват 2 пъти риба седмично и като цяло храненето на цялото семейство е много по- здравословно.Ако случайно и се дояде нещо сладичко хапва лъжица мед, шоколадово кремче с авокадо или любимата овесена палачинка.В тренировките е  супер стриктна ,дори вече е увеличила тежестите на някои упражнения, въпреки че в началото и беше трудно.От добавките е изключително доволна, тъй като вече не усеща подуване на корема и и е много леко.Каза, че наистина и порциите са намалели, след като е започнала добавката с фибри.Всичките и близки вече забелязват, че е отслабнала, особено в зоната на корема и това като всяка жена я радва.И накрая ще ви цитирам нещото,което ми написа последно:

„Цвети, премерих се и съм 79,5кг.-точно 5 кг.надолу.Аз лично съм много доволна от резултата, защото преди за 1 месец и 2кг. не можех да смъкна. Сега правя правилно упражненията и изобщо не съм гладувала, докато преди не ям, гладувам и в един момент не се издържа и си наваксвам“.

Е Злати вече е на прав път и аз вярвам, че ще постифне формата, която си е поставила за цел, както и ще води един здравословен начин на живот!

Полина

Поли стартира 58 кг. в началото, а в момента е 55.100, тоест почти 3 кг. надолу.Тя принципно тръгна от най-ниско тегло и имаше да сваля по- малко в сравнение с  другите участнички, така че за мен тези 3 кг. са супер резултат.В самото начало, тя ми призна, че е имала малки прегрешения в хранителния режим, но после е свикнала и сега си го спазва съвсем точно.Тя споделя, че още с първите приеми на добавките е усетила ефекта им, особено в изчистването на излишната вода от тялото.Със сигурност има желание да ги взима и занапред, защото и действат много добре, а и са само на растителна основа и могат да се приемат дълго.Тук искам да кажа нещо много важно- тези 3 кг. не изглеждат много, но тя има много добри промени в обиколките(бедра,корем,ханш) с по 3-5см, и съответно изглежда доста по-събрана.Поли беше може би най-трениращата участничка с 5 тренировки седмично, така че за нея съм спокойна че няма да се откаже от това удоволствие и занапред!

Елза

Всички бяха мотивирани и стриктни, но Елза  сякаш точно в този момент имаше най- голяма нужда от промяна и подкрепа.Тя още в началото ми писа, че ако има този шанс да работим заедно, няма да ме подведе и наистина така стана- не ме подведе! Напротив, тя постигна и най-голям резултат като килограми- цели 6!Тя много стриктно ми пращаше отчет всяка неделя, за това как вървят нещата при нея, всичко придружено със снимки, включително стъпила на кантара.

Елза също около седмица не можа да тренира заради проблема с окото, но като цяло за нея този тип тренировки са предизвикателтво и все още не са и много лесни.Много се изкефих, когато ми прати снимки на уредите, които си е купила за вкъщи, без аз да я карам.

Относно хранителният режим казва, че е „прекрасен“и няма момент, в който да се е чувставала на диета или ограничение(тя е правила преди диетата на Дюкан и най-различни диети).Харесва и разнообразието и дори и е било трудно да изяжда определените от мен количества.Помолих всяка една от участничките да ми напише,какво научи за този един месец и какво е важно да знаят хората, които искат да променят тялото и живота си към по-добро.Ето какво ми написа тя:

„Трябва да бъдем по-уверени, да помислим какво ни липсва и накъде да се насочим, за да бъдем на първо място по- здрави!Отсрани си казваме не е кой знае какво да свалиш няколко килограма ,какво толкова, но няколко килограма карат една жена да се чувства по- женствена, по- самоуверена, а и пример за децата си.Има хора, които знаят всичко това, но за да го приложат на практика им е нужна подкрепа(визирам себе си)И благодаря, че има хора като Вас, които да подадат ръка, да са подкрепа и коректив!

Накратко:първо воля и желание за промяна, редовно хранене и движение.Огромно Благодаря, че ни включихте в това предизвикателство, че бяхте до нас през цялото време.Аз продължавам по този път и когато човек разбере колко по- щастлив го правят няколко килограма по- малко, едва ли би се върнал назад.“

Аз пък искам да благодаря на всички момичета, които се включиха в това предизвикателство, както и на партньорите ни от Abopharma ,които осигуриха добавките за участничките.

Много труден е отново избора ми,всички се справиха ,мого добре и за това искам малко да помисля, преди да обявя победителката.Само ще загатна, че победителката ще е една, но ще има повече награди от обявените!:)))

Цвета Капитанова

март 8, 2018|Коментарите са изключени за С колко килограма се разделиха момичетата във „Шеметна Фит Форма“