Коя е победителката от конкурса „Шеметна Фит Форма“

Начало/Здравословно хранене, Конкурси/Коя е победителката от конкурса „Шеметна Фит Форма“

И такааа! Вече трябва да обявя момичето, което спечели конкурса на Фитперсона и Абофарма, въпреки че за мен  всяка една се постара наистина много.Победителката е:

Златина Ненова

Много се чудех на кой да дам първото място – на Елза или на Злати! Въпреки, че Злати е на второ място по свалени килограми- 5 кг.( след Елза, която свали цели 6кг. за един месец), реших да дам първата награда на нея поради една причина. Елза вече смятам, че е много близо до това което желае и аз не се притеснявам за нея, че ще се откаже или ще се върне  в предишното положение.

Злати също смятам, че до голяма степен е променила живота си, но тя има за сваляне още доста килограми и смятам, че победата и факта че наистина се справи доста добре ще я мотивира допълнително.За мен голяма нейна победа е и това, че с  новия режим се балансираха хормоните на щитовидната жлеза. А здравето е преди всичко останало!

Победителката е една, но подаръци ще има за всички!Тъй като всички момичета се справиха отлично, партньорите ни от Абофарма, решиха да подарят на всяка една участничка комплект продукти:

Ксанадрен – дренира и извежда излишната вода от организма, изцяло на разстителна основа.

Ксанадиет – намалява чувството на глад, намалява натрупването на мазнини, контролира нивата на кръвната захар и регулира холестерола.

Проколаген – Проколаген съдържа специален патентован комплекс NDF, MSM и витамин С, които допринасят за формирането на колаген за нормалната функция на кожата. Подпомага нормалното функциониране на опорно-двигателната система, косата и ноктите. Спомага за подхранването на кожата и подпомага намаляването на фините бръчки и линии.

Био сок от Нони– ревитализира и регенерира клетките, възстановява енергията, облекчава болката, пречиства кръвта, стимулира имунната система и метаболизма и е мощен антиоксидант

Продуктите могат да се закупят и онлайн тук.

Победителката още получава ваучер за   Комбинирана витаминна и кислородна терапия на лице за
дълбоко хидратиране и изглаждане на бръчки в козметично студио Енигма (намира се в идеален център на София).

Честито на победителката и да пожелаем на всички учатнички в конкурса да не спират дотук, а да поддържат здравословните навици и занапред!

Цвета Капитанова

 

март 12, 2018|Коментарите са изключени за Коя е победителката от конкурса „Шеметна Фит Форма“