Най-новият и иновативен продукт за отслабване Fit&Lean

Начало/Здравословно хранене, Красота/Най-новият и иновативен продукт за отслабване Fit&Lean

Както може би знаете, моите интереси винаги са били най-големи в сферата на здравословното отслабване.През годините съм работила наистина с много хора, с които сме постигали много добри резултати с хранителните и тренировъчните ми програми.

Неизменна част от целия поцес е и суплементацията, или казано иначе- добавките, които е удачно да използваме в един или друг случай.Специално при добавките за отслабване, аз съм доста внимателна и ползвам наистина само отбрани продукти, с доказано качество.

Това, което най-често включвам до момента е Л-карнитин, бърнъри, отводняващи и други добавки на растителна основа.Отдавна обаче, се интересувам от изследванията върху връзката на отслабването и пробиотиците.И в последите години, наистина се направиха много невероятни открития за пробиотиците- оказва се че те са свързани с теглото, с имунната система, със сърдечно- съдовите заболявания и какво ли още не.

Fit&Lean Probiotics

За това изключително много се зарадвах, когато разбрах, че се разработва български пробиотичен продукт за отслабване от д-р Йонко Мермерски.Всъщност точно покрай интереса ми към пробиотиците се запознах с него и за моя радост, той ми предложи като независима страна да тествам продукта  в моите групи за отслабване.Освен това ми се довери да създам пробиотичния хранителен режим към продукта, за да бъдем максимално полезни на хората, които го ползват. И така, аз в момента провеждам  изследване с 20 жени, които вече имат страхотни резултати, но сега по- скоро искам да разкажа какво представлява продукта и как точно действа.

Fit&Lean Probiotics

 

FIT & LEAN PROBIOTICS by Dr. Mermerski представлява специална серия пробиотични капсули, разработени съвместно с FitPersona и предназначени за хора, които желаят по лесен и ефективен начин да поддържат оптимален здравен статус. FIT & LEAN PROBIOTICS by Dr. Mermerski е продукт, подпомагащ:

 • здравословното намаляване на теглото и поддържането му в оптимални граници;
 • процесите на тъканна детоксикация в организма;
 • ускоряването на метаболизма и изгарянето на излишните мазнини в тялото;
 • нормализирането на апетита;по-доброто усвояване на полезните нутриенти от храните – протеини, витамини, микро и макро елементи, омега 3 мастни киселини, като същевременно потиска усвояването на мазнините

Успешната реализация на уникалната FIT & LEAN концепция на д-р Мермерски за здравословно намаляване на теглото и поддържането му в оптимални граници прави FIT & LEAN PROBIOTICS by Dr. Mermerski първия в света пробиотичен продукт, който подпомага намаляването на теглото, запазвайки мускулната маса.

Fit&Lean

Продуктът FIT & LEAN PROBIOTICS by Dr. Mermerski включва комплекс от специална селекция пробиотични видове бактерии, подбрани според своето функционално действие – насочено изцяло към здравословното намаляване на теглото, намаляването на мазнините в коремната област, намаляването на излишните подкожни мазнини, ускоряването на метаболизма и оптималното усвояване на протеините, витамините и минералите от храната.

 Ето и някои от начините, по които пробиотичните видове бактерии от FIT & LEAN селекцията на д-р Мермерски подпомагат здравето:

 • ограничават абсорбирането на приетите мазнини и улесняват изхвърлянето на ненужните мазнини от организма;
 • подпомагат разграждането на храната и усвояването на полезните вещества от нея;
 • намаляват усвояването на калории от мазнините в храната;
 • помагат за производството на по-голямо количество GLP-1 – намаляващ апетита хормон, създаващ усещане за ситост;
 • повишават количествата на протеина ANGPTL4, който води до намаляване на количеството на подкожните мазнини;
 • намаляват нивата на кръвната захар;
 • подобряват глюкозния толеранс

Fit&Lean Probiotics

Пероралният прием на FIT & LEAN PROBIOTICS by Dr. Mermerski подпомага не само здравословното отслабване, но и поддържането на високо качество и отлично здраве на стомашно-чревния микробиом. Това ускорява по естествен начин процесите на тъканна детоксикация в организма и засилва имунната система.

Всяка капсула съдържа най-малко 25 милиарда лиофилно изсушени биологично активни пробиотични бактерии от видовете:

 • Bifidobacterium Animalis
 • Bifidobacterium Longum
 • Bifidobacterium Infantis
 • Lactobacillus Acidophilus
 • Lactobacillus Casei
 • Lactobacillus Rhamnosus
 • Lactobacillus Gasseri,
 • Lactobacillus Bulgaricus,
 • Streptococcus Thermophilus;

Конкретната комбинация от бифидобактериите и млечнокиселите бактерии в селекцията FIT & LEAN PROBIOTICS by Dr. Mermerski е разработена с цел постигане на максимално широк спектър от здравословните ползи от деветте пробиотични вида бактерии. Селекцията на щамове от именно тези видове бактерии се основава на над 250 научни и клинични изследвания.

 

 Щамовете лактобацили, млечнокисели стрептококи и бифидобактерии, включени в капсулите FIT & LEAN PROBIOTICS by Dr. Mermerski, проявяват изразен пробиотичен ефект като:

 • Действат синергично за поддържане на баланса на чревната микрофлора, потискат развитието на патогенните и нежелани видове микроорганизми, детоксикират организма и стимулират имунната система. Подходящи са за профилактика при стомашно-чревни заболявания и след терапия с антибиотици.
 • Поддържат и благоприятстват възстановяването на баланса на чревната микрофлора, нарушен в следствие на лечение с антибиотици и други фармацевтични препарати, при дисбактериози и стомашно-чревни инфекции.
 • Нормализират нарушените функции на храносмилателния тракт при колики, киселини, езофагиален рефлукс, метеоризъм, констипация и диария.
 • Представляват положителен фактор за стимулиране на имунната система, за понижаване нивата на „лошия” холестерол и алергичните реакции, както и за тъканна детоксикация на организма.

Fit&Lean Probiotics

Като пробиотична добавка: 1 капсула се приема перорално 1 или 2 пъти дневно с течност 1-2 минути преди или по време на хранене. Приемът продължава най-малко 20 последователни дни, след което може (не е задължително) да се направи пауза от 10 дни. Препоръчително е да се приложат най-малко 2-3 цикъла. Може да се приема непрекъснато, постоянно и неограничено – не са известни никакви странични, нежелани или вредни ефекти от приема на пробиотичните капсули.

Дизайнът на настоящия пробиотичен хранителен режим FIT & LEAN е такъв, че той постига изключително добър синергичен ефект, когато се прилага съвместо със специалната серия FIT & LEAN PROBIOTICS by Dr. Mermerski – комбинацията стимулира естествените процеси на тъканна детоксикация на органите и системите в тялото,  балансира и подобрява качеството на микробиома, води до оптимално, здравословно и балансирано ниво на мазнините. Основна част от уникалната иновационна системата, разработена от FitPersona съвместно с д-р Мермерски са:

 • храните, които представляват естествени пробиотици;
 • храните, богати на естествени пребиотици;
 • про-пробиотичните храни;
 • схема на прием на високотехнологичните капсули FIT & LEAN PROBIOTICS by Dr. Mermerski.

Харнителната добавка Fit&Lean може да намерите в магазина на Fitpersona.

 

 

 

 

 

февруари 3, 2019|Коментарите са изключени за Най-новият и иновативен продукт за отслабване Fit&Lean