Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/fitperso/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Какви резултати постигнаха 20 жени с Fit&Lean Probiotics - Fitpersona.com

Какви резултати постигнаха 20 жени с Fit&Lean Probiotics

Начало/Здравословно хранене, Фитнес/Какви резултати постигнаха 20 жени с Fit&Lean Probiotics
 1. Когато се запознах с д-р Мермерски, той вече усилено работеше по формулата на Fit&Lean Probiotics, и имаше вече създадени няколко успешни пробиотични продукта. Аз като кондиционен треньор и нутриционист , от години се занимавам с това да помагам на хората да бъдат във форма и фит, но едновременно с това да подобряват и здравния си статус. Аз самата съм чела много научни материали за връзката на пробиотиците с отслабването, както и резултати от изследвания, които реално доказват че определени бактериални видове ускоряват изгарянето на мазнините.Съответно интересът ми към неговото откритие и този нов продукт беше естествен и нямах търпение да го пусне в производство( не знам дали знаете, но създаването на подобна добавка отнема години), за да мога да го пробвам лично. Fit&Lean Probiotics Когато формулата на Fit&Lean беше готова, д-р Мермерски ми предложи възможност да изпробвам продукта преди да е излязал на пазара върху мои клиентки и да направим изследване какъв ще бъде резултата върху отслабването им. За целта подбрах 20 жени, като 10 от тях тренират 2 или 3 пъти седмично и 10 жени, които не тренират въобще.Исках всичко да е максимално точно, за това реших експеримента да продължи 6 седмици- достатъчно време да се види резултат, но и да мога да направя всички замервания и да следя процеса постоянно. В началото на изследването измерих килограмите, взех всички обиколки, които ме интересуваха- ръка, гръдна, талия, ханш бедро и коляно.Също така измерих кожна гънка и според метода на калипометрията изчислих процента телесни мазнини при всяка една от дамите. Fit&Lean Probiotics Всяка една участничка приемаше продукта Fit&Lean Probiotics ежедневно, като и двете групи бяха на специален хранителен режим( Пробиотичен режим, който е приложен към самият продукт). Още на първата седмица, част от жените споделиха, че се е нормализирало ходенето до тоалетна( направило им е впечатление, защото са имали проблеми с това) и подуването на корема е изчезнало. Тъй като аз съм наблюдавала цялата група постоянно, ми правеше впечатление че при всички има резултати откъм отслабването, чисто визуално, без да съм го потвърдила с измерване.В средата на експеримента, или на третата седмица, направих междинно измерване и установих доста добри резултати в  намаляване обиколките в сантиметри най-вече. Fit&Lean Probiotics   В края на изследването, след 6 седмици, направих и третото финално измерване на всички метрики.Резултатите бяха наистина впечатляващи- абсолютно всички бяха отслабнали в килограми, бяха свалили сантиметри от всички обиколки и бяха намалили процента на подкожните си мазнини. Статискическия анализ, който направих показа следните стойности:
 • 4.200 кг средно свалени на човек за 6 седмици. Най-многото свалени кг бяха 8 кг- държа да отбележа,че е спазван  Пробиотичен хранителен режим, който включва разнообразно хранене- лесно и бързо за приготвяне.
 • 6 см средно намаляване на талията, като най-голямото сваляне в талията беше 10 см, което е наистина фрапиращо за месец и половина.Тук искам да кажа, че това голямо намаляване на мазнините точно в тази зона беше очаквано от мен, тъй като няколко от бактериалните видове във Fit&Lean Probiotics доказано намаляват мазнините в коремната област- Lactobacillius Rhamnosus и Lactobacillius Gasseri
 • 5 см.средно намаляване на ханша, като най- многото свалени сантиметри бяха 11.
 • 3 см. средно са свалили жените от обиколката на коляното
 • с 8% средно са намалели подкожните мазнини в групата, което е наистина повече от добър резултат за срок от 6 седмици.
 • няма съществена разлика в отслабването на двете групи жени- трениращи и нетрениращи( трениращите, разбира се са по- добре като кондиция и мускулатура)

Fit&Lean Probiotics   Освен постигнатото отслабване, предимно за сметка на мазнините, над 90% от жените забелязват значително подобряване дейността на перисталтиката, тези които страдат от констипация са започнали да ходят до тоалетна редовно, изчезва подуването, газовете и неприятното усещане в корема, както и се усещат по- жизнени и енергични отпреди. Най- хубавото е, че освен отслабването този продукт има и цялостен здравословен ефект върху тялото и няма противопоказания, както например при други добавки за отслабване. Като човек, който е отдавна в сферата на спорта и здравословното отслабване, мога да кажа, че  добавките на базата на пробиотици са бъдещето, а Fit&Lean Probiotics със сигурност ще бъде част от моите програми за извайване на тялото! Бъдете здрави и красиви! Цвета Капитанова

март 12, 2019|13 коментара

13 коментара

 1. Румяна Георгиева 19 март 2019: 20:32

  Аз съм 60 годишна, имам излишни кг. и голям апетит. Ще ми помогне ли този продукт? Колко време се пие?
  Откъде мога да го купя и каква е цената?

  • fitpersona 20 март 2019: 9:15

   Здравейте,Румяна!
   При всички положения, продуктът ще ви помогне в две направления- тъй като е на пробиотична основа, ще подобри значитено чревната ви флора и ако имате подуване на стомаха, то ще изчезне.
   Също така тази добавка ще ви помогне за свалянето на излишните килограми- всички до момента, които са я ползвали са свалили средно 3-4кг за месец и то без гладувания.
   Една опаковка стига за един месец, като в най- добрият случай се приема 3-4 месец, но така или иначе още на пътрвият месец има резултати.
   Може да го купите от магазина – https://fitpersona.com/shop/hrdobavki/fitlean-probiotics-by-dr-mermerski/
   Цената му е 60 лв за една опаковка, която е дозата за месец.
   Поздрави и успех!

 2. Величка Атанасова 3 април 2019: 23:35

  Здравейте имали някакво описание или препоръки за хранене при закупуване на пробиотика.

  • fitpersona 4 април 2019: 16:55

   Здравейте, г-жо Атанасова!
   Към пробиотика има специален пробиотичен хранителен режим,който дава страхоти резултати в комбинация с добавката.
   В него са включени храни естествени пребиотици и пробиотици, хапвате много вкусни и разнообразни неща и сваляте мазнини същевременно
   Гарантирам за това:)
   Поздрави и успех!

 3. ianna_161 13 април 2019: 15:00

  Изгледах предаването с д-р Мермерски по Евроком, хареса ми и си поръчах продукта.
  Много ми хареса и Вашето обяснение за това как трябва да скачаме на въже. Обичам да скачам на въже.

  • fitpersona 16 април 2019: 6:56

   Благодаря Ви за хубавите думи и за това,че давате обратна връзка за продукта!
   За нас е от изключително значение хората ,с които работим да са доволни и да имат реални ползи:)
   Поздрави и успех!

 4. Румянка 16 юли 2019: 15:06

  Поръчах си го и днес ми бе доставена пратката.Веднага започнах с капсула на обед.
  Пишеше ,че към опаковката ще има и пробиотичен режим на хранене.Е,няма такъв!
  Дано резултат да има!

  • fitpersona 25 юли 2019: 12:56

   Здравейте, Румянка!
   Вътре в самата листовка е режима, ако имате някакви въпроси по него, моля да се свържете с мен на тел.0877 000 278
   Поздрави!

 5. Петя 2 септември 2019: 21:27

  Как да си поръчам?

 6. Дарина Крьстева 28 септември 2019: 22:12

  Здравейте,искам да попитам,може ли да се приема от хора с хипотероидизьм и високо крьвно налягане.

  • fitpersona 1 октомври 2019: 8:22

   Здравейте,Дарина!
   Няма никакъв проблем да го приемате,тъй като това е изцяло пробиотичен продукт и няма нежелани странични ефекти.
   При всички положения ще е само от полза!:))

 7. Фатме 11 ноември 2019: 15:09

  Може ли телефон

  • fitpersona 14 ноември 2019: 13:39

   Здравейте,Фатме!

   Тел за поръчки е 0877 000 278

   Поздрави и хубав ден!

Comments are closed.