Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/fitperso/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Видео тренировки Боди Дизайн - Fitpersona.com

Видео тренировки Боди Дизайн

Начало/Видео тренировки Боди Дизайн

Момичета,

Радвам се да ви съобщя, че вече може да тренирате по системата Боди Дизайн и у дома, където и да се намирате в България! Много от вас ми писаха, че искат да тренират Боди Дизайн, но са извън София или гледат дечицата си, затова – преминах към подготовката на серии от видео тренировки ‘Перфектно тяло с Боди Дизайн’.

Всяка серия включва 6 тренировки, фокусирани върху изчистване на мазнини, стягане и оформяне на една проблемна област в тялото ни. Сериите са:

  • Видео тренировки Боди Дизайн Перфектно дупеПерфектно дупе и бедра
  • Перфектна талия
  • Перфектни крака
  • Перфектни ръце

И – вече е готов първият диск от серията – ‘Перфектно дупе и бедра с Боди Дизайн’. Дискът включва 6 мои тренировки, които да изпълнявате 6 дни от седмицата. На 7ми ден (препоръчвам това да е неделя), почиваме.

За всяко едно упражнение, във всяка една тренировка, обяснявам как точно да го изпълняваме (изключително важно за максимално натоварване на точните мускули). Продължителността на една тренировка, при спазване на зададеното от мен темпо (много важно!) е 45 минути.

В този първи диск упражненията са с фокус бедра и дупе, НО натоварваме и останалите проблемни зони – корем, ръце, цели крака. Така че, ефектът е цялостен, макар и по-изразен в зона дупе и бедра. Първи видими резултати, при редовно изпълнение на тренировките, ще видите още на 10ти – 14ти ден.

Препоръчвам, обаче, да изпълнявате тренировките от диска поне 4 седмици.

С диска ще получите и основни правила за хранене, тренировки и прием на течности, които да спазвате по време на тренировките. Може да гледате тренировките на компютъра си.

БОНУС!

За да бъдат тренировките максимално ефективни, е необходимо и да се храним правилно. Затова, всеки, който остави обратна връзка от тренировките ‘Перфектно дупе и бедра’ (вижте инструкциите на гърба на диска) ще получи и универсален хранителен режим от мен. Хранителният режим е по ваш избор – с месо, вегетариански, веган. С хранителния режим ще получите и таблички за проследяване на резултатите си. Може да ми изпращате табличките си за коментар, снимате ги и -> на мейла.

Как да поръчам?

Цената на диска е 39 лв.

Поръчка на диск ‘Перфектно дупе и бедра’

Очаквайте и следващите тренировки от серията Боди Дизайн!

fitpersona_discpage