Боди Дизайн: какво, къде, кога

Начало/Боди Дизайн: какво, къде, кога

Какво е Боди Дизайн?

Боди дизайн е комплекс, който в България е развит и представен от Цвета Капитанова – треньор и създател на сайта Fitpersona – www.fitersona.com Включва специфични упражнения, засилващи метаболизма и изгарянето на мазнини и акцентира върху проблемните зони при жените – дупе, корем, бедра и бричове. Това е една максимално ефективна тренировка, която чисти мазнините, оформя тялото и ни зарежда с енергия.

Какво представляват тренировките?

Тренировките Боди Дизайн се провеждат като цялостен комплекс от 8 или 12 тренировки, провеждани в рамките на 1 месец (по 2 или 3 на седмица). Продължителността на всяка тренировка е 60 минути. Продължителността на всяка тренировка е 60 минути с умерена интензивност и висока плътност( преминаваме от едно упражнение в друго, без почивка между тях)  включва упражнения по системата Боди Дизайн, които са в определена последователност и  дискусия на принципите на хранене, които позволяват да отслабваме, докато тренираме. Дискусията се провежда по време на последните 15 минути от тренировката, по време на отпускащите мускулите упражнения. Тренировката е подходяща, както за напреднали , така и за начинаещи, защото могат да изпълняват лесните варианти на упражненията.Индивидуалният подход и контрола на изпълнението на упражненията, дава възможност за бързо вработване и подобряване на всички физически качества. На всяка сесия от комплекса се обсъжда различна тема, като темите се избират измежду най-често задаваните въпроси и най-важните за отслабването аспекти на храненето. Могат да се задават и въпроси. Системата дава изключително добри резултати при отслабването и оформянето на фигурата, като до момента в тези курсове са участвали над  2000 жени за 3 години, откакто има Body Design в България. Важно: Посещението на тренировките Боди Дизайн (без да се включва хранителен режим и проследяване на резултатите) е възможно и с карти MultiSport, както и Sodexo. Посещението с карта Multisport / Sodexo не изисква регистрация, става само със запазване на час в деня на тренировката (или предния ден) на телефон 0877 000 278. Постоянно запазено и гарантирано място в тренировките, без предварително обаждане, имат само трениращите с месечен абонамент (изисква регистрация по-долу).

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА КОМПЛЕКС БОДИ ДИЗАЙН

С какво тези тренировки са различни от други групови тренировки?Бъди активна спечели режим

Съчетаваме тренировки с хранителен режим

За разлика от други тренировки, при които едностранчиво се тренира, без да се обръща внимание на храненето, всички, които тренират по системата Боди дизайн ще получават и универсален, изготвен от мен хранителен режим. В него ще са описани храните, които да се консумират по време на Боди дизайн комплекса и принципи на хранене, които да се спазват.

Какви резултати може да очаквате при редовни тренировки?

Невена свали 7 кг за 1 месец тренировки + хранителен режимПри спазване на хранителния режим и редовно посещение на тренировките може да очаквате средно между 2 и 5 килограма смъкнати за 1 месец. Ако имате повече за сваляне, според продължителността на задържане на високото тегло, може да свалите и повече. Вижте как Невена свали 7 кг за 1 месец тренировки Боди Дизайн и хранителен режим. Ето и резултатите на някои от участничките в комплексите Боди Дизайн.

Проследяване и коментиране на резултатите

Заедно с хранителния режим, всяка участничка в Боди дизайн комплекса ще получи възможност за проследяване и коментиране на резултатите й. Това ще се случва на специални сесии от комплекса, веднъж месечно. За най-стриктните момичета – има награди! Допълнително, всички трениращи Боди Дизайн могат да участват в специална фейсбук група, където да задават въпроси, да споделят проблеми и резултати, да се мотивират, да следят за специални събития за Боди Дизайн групите.

Малки групи, индивидуално внимание

izbutvaniqЗа мен е важно всяка една участничка в комплекса да изпълнява упражненията точно, за да се натоварят правилните мускули и зони. Ще следя изпълнението на тренировките на всяка една от вас. Заплащането за целия комплекс от 8/12 тренировки е предварително, не се възстановяват суми при пропусната тренировка. Могат да се наваксват тренировки с други групи, в които има места, но само в рамките на същия месец. Във ваш интерес е да присъствате на всички сесии и да чуете дискусията по всички теми, свързани с хранене при спазване на тренировъчен режим.

Къде се провеждат тренировките?

Тренировките ще се провеждат в:

Как става записването за един комплекс?

Записването става с формата за регистрация по-долу. Необходимо е да изберете желаният комплекс Боди Дизайн, според удобното за вас време на провеждане на тренировките. При регистрация мястото ви се пази в рамките на 3 работни дни, през което време е нужно да заплатите цената на комплекса. При не получаване на плащането, запазеното място за комплекса се освобождава.

Каква е цената на комплекса?

Комплекс Боди Дизайн, 8 тренировки: 80 лв. Комплекс Боди Дизайн, 12 тренировки: 120 лв. Единична тренировка: 12 лв. Всички цени са с ДДС.

Как става заплащането?

Заплащането на тренировъчния комплекс от 8 или 12 тренировки е авансово, в рамките на 3 работни дни от регистрацията Ви, чрез банков превод, превод с Еконт. Ще получите информация за плащане на мейл, след успешна регистрация за избрания тренировъчен комплекс.

Тренировъчни комплекси Боди Дизайн, през месец Ноември 2019:

В The Red Gym, кв Стрелбище: Боди Дизайн 8, всеки понеделник, сряда и петък (два дни по избор) на м. Ноември: 18.30 – 19.30

В The Red Gym, кв Стрелбище: Боди Дизайн 12, всеки понеделник, сряда, петък на м.Ноември: 18.30 – 19.30 Почивни дни през м.Ноември- няма

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА КОМПЛЕКС БОДИ ДИЗАЙН

Какво е Боди Дизайн? Вижте представянето в Канал 3. bodydes   Вижте представянето на Боди Дизайн в телевизия България On Air. Участието ми е от 19:45 минута до края на записа. bgonair