Представяне на Боди Дизайн в Bulgaria Mall, 13.02.2016

Начало/Представяне на Боди Дизайн в Bulgaria Mall, 13.02.2016

Какво е боди дизайн и как да променим тялото си, за да бъдем във форма и в тонус? Това показа пред публиката в Bulgaria Mall Цвета Капитанова, която е първия боди дизайн инструктор в България, представена от комуникационна агенция InnoMedia.

Преди старта на демонстрацията на сцената в търговския център Цвета сподели пред водещия Ники Николов: „Новата спортна дисциплина навлиза успешно в България и то с голям успех, което може само да ме радва. Боди дизайн е комплекс от упражнения, който предлага промяна на тялото и набляга на онези проблемни зони, които не харесваме или искаме да променим. В рамките на до три месеца, при тренировки три пъти в седмицата може да постигнем желаната промяна. Храненето също е много важно за постигането на бърз и оптимален резултат. Радвам се, че последователите виждат промяната и харесват комплекса от тренировки, а също така се надявам след представянето ми тук в Bulgaria Mall все повече хора да се присъединят към нашите спортни групи“.

С аплодисменти и при голям интерес Цвета Капитанова и нейните момичета бяха приети от публиката в Bulgaria Mall със своята 20-минутна сет демонстрация.

снимки: Bulgaria Mall


 

 

 

 

Представяне на комплекс Боди Дизайн в Bulgaria Mall, 13 Февруари