Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/fitperso/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Индивидуални хранителни режими | FitPersona

Индивидуални хранителни режими

Начало/Индивидуални хранителни режими

whatarethey

Хранителните режими, които изготвям са индивидуални – създадени за Вас след попълване от Ваша страна на подробен въпросник, в който описвате начина си на хранене и двигателна активност към момента, заболявания (ако има), предпочитани храни и такива, които не желаете да включвам и – целта ви разбира се!

healthy2Хранителният режим, който получавате след попълнен въпросник и дискусия с мен за пояснения, ако имам нужда от такива, включва списък от разнообразни варианти за хранене за закуска, обяд, вечеря и междинни хранения.

Може да избирате всеки ден кой вариант да си приготвите, за всяко едно хранене и да ги комбинирате според възможностите си.

В моите хранителни режими няма глад. Ще се научите да се храните редовно и здравословно, тогава отслабването ще става неусетно. Няма и точно определена храна за деня – може да избирате от варианти, които ще ви предоставя, според наличните продукти, желанията ви и възможностите ви. Храната, която не обичате, ще бъде изключена от режима Ви, а тази, която предпочитате (в здравословния й вариант, разбира се, стига да има такъв) ще е застъпена повече.

Освен да постигнем конкретната цел, която сме си поставили с хранителния режим, ще ви помогна да си изградите и траен навик да се храните правилно. Защото, ако след спазване на режима възвърнете старите си навици на нездравословно хранене, ясно че, е възвръщаме и старата си форма.

Необходими са ми 3 работни дни след като заявите и заплатите Вашата поръчка за режим, за да го изготвя. При изготвяне на хранителен режим получавате и неограничени консултации с мен по email, пишете ми по всяко време. Вижте и често задаваните въпроси във връзка с хранителните режими.

Индивидуални хранителни режими - въпроси

Мога ли да пропускам някое от храненията – основни и междинни – ако нямам време?

Не, нека това става само при много изключителни случаи.

За какъв период от време трябва да спазвам режима?

Режимът има за цел за възпита правилно хранене, няма определен срок за спазването му. Режимът включва много разнообразни и вкусни храни и ще ви покаже основните правила на здравословното хранене. Ако искате да смъквате килограми, спазвайте го заедно с тренировъчна програма. Ако просто искате да се храните здравословно, режимът ще ви научи на основните правила, които да спазвате цял живот.

Имам заболяване / все още кърмя. Може ли да ми бъде изготвен режим?

Разбира се. Моля само упоменете това при попълване на въпросника, като предоставите максимално детайли за заболяването / колко често кърмите.

Не обичам месо/вегетарианец съм. Може ли да го изключим от режима напълно?

Може, но тогава трябва да компенсираме с растителни протеини. Задължително упоменете в формата за режим, че не ядете месо.

Не пия много вода, просто не обичам. Това може ли да остане така?

Не. Трябва да свикнете да изпивате минимум 2-2.5л вода на ден, всеки ден, за да има резултат от режима.

Много обичам сладки неща и не мога да се откажа от тях, може ли да останат в режима?

В режима имате 1 мръсен ден, в него може да хапвате всичко, което ви се е прияждало през останалите дни, разбира се в умерени количества. През останалото време ще избягваме сладките неща.

Нямам време да приготвям здравословна храна всеки ден.

Ще спестите много време, ако си направите менюто за цялата седмица през уикенда, напазарувате и след това през седмицата само готвите. Може да си готвите и едно нещо в количество за 2-3 пъти и да го хапвате в два последователни дни.

price60

Поръчай индивидуален хранителен режим с цел отслабване