Конкурс на FitPersona ‘Бъди дизайнер на новото си тяло’

Начало/Конкурс на FitPersona ‘Бъди дизайнер на новото си тяло’

cveta1

Участието в този конкурс приключи! Вижте кои са победителките.

Ето че дойде време за следващия FitPersona Конкурс! Обичам да правя конкурси, защото разбирам, че има много, изключително мотивирани да влязат във форма момичета, на които им липсва единствено адекватна професионална помощ, и откъм тренировки, и откъм хранителен режим, за да постигнат тялото, в което се чувстват добре.

И тъй като Новата 2017 година наближава, а тя, за много от нас, е свързана с ново начало, надежди, нови цели – ами, реших да дам възможност на две момичета да посрещнат новата година в Ново тяло!

И така, от днес, 10.10 давам старт на конкурса ‘Бъди дизайнер на новото си тяло’.

Две мотивирани момичета ще имат възможност да започнат работа с мен по индивидуална хранителна програма и да се включат в тренировките Боди Дизайн в град София, напълно безплатно. Ще ги консултирам, ще проследяваме заедно резултатите им, ще видим през какви предизвикателства преминават и как се справят. Разбира се, накрая ще отчетем и резултатите им.

И така, какви ще са етапите на това състезание?
1etap

 

 

Заявка за участие в конкурса до 19.10.2016 (имате доста малко време, така че не чакайте последния момент), чрез попълването на формата за участие по-долу. Всеки може да участва! Независимо дали сте от София или не, трябва да имате възможност да се включите в тренировките Боди Дизайн, поне 2 пъти седмично.

В заявката за участие ще е необходимо да предоставите мерки, актуална снимка и мотивация да участвате в конкурса. При наличие на някакви заболявания – моля да ги споменете.

Всички участвали в конкурса, независимо дали са спечелили или не, ще получат отстъпка в Магазина на FitPersona.

2etap

 

 

 

Спечели безплатни тренировки и хранителен режимНа 20.10 ще обявя двете избрани от мен момичета, които ще започнат работа по изготвен от мен индивидуален хранителен режим и ще се включат в тренировките Боди Дизайн. Двете момичета ще бъдат представени и в сайта.

В продължение на 2 месеца, до края на 2016 година заедно ще работя с двете победителки по влизане в желаната от тях форма.

Ще споделям с вас прогреса, въпросите и затрудненията на двете трениращи момичета, надявам се много от вас да намерят отговор на своите въпроси и получат нужната им мотивация, за да започнат те самите да тренират и се хранят в съответствие със своите цели.

В последната седмица на 2016 ще разберем какви резултати са постигнали двете момичета за двумесечния период на режимно хранене и тренировки. А те ще имат възможност за едно истинско ново начало на Новата 2017 година!