Конкурс на FitPersona и AboPharma

Начало/Конкурс на FitPersona и AboPharma

Наближава така обичания от всички ни цветен и ароматен пролетен сезон. Сезон, в който захвърляме дебелите зимни дрехи и – често се изненадваме, че не можем да влезем в обичайния си размер дрехи, заради зимния застой! За да ви ентусиазирам да започнете работа по влизане във форма

започва нов FitPersona конкурс с мото:

Шеметна фит форма за 1 месец

Целта ни е: Да смъкнем излишните килца, да изчистим трупнатия целулит, да стегнем тялото до ..Празника на Дамите! И шеметно да го отпразнуваме, в блестяща форма!

И така, от днес, 12.01.2018 давам старт на конкурса ‘Шеметна фит форма за 1 месец’.

В какво ще се състои конкурса?

Пет момичета (без ограничение на възрастта или каквото и да е друго), които са най-мотивирани да смъкнат излишните зимни килца и влязат във фит форма за пролетта ще имат възможност да започнат работа с мен по индивидуална хранителна и тренировъчна програма за домашни условия.

Благодарение на спонсора на Конкурса AboPharma, всяка от тях ще получи добавкa за отводняване Xanadren и добавка за редуциране на мазнините Xanadiet, за целия период на работата ни заедно.

Петте участнички в конкурса ще получат и индивидуални консултации, проследяване на резултатите и съответно адаптиране на програмата им.

А, за да е мотивиращ конкурс, и за всички, които са решили да влязат във форма за пролетта заедно с петте участнички, ще проследяваме през какви предизвикателства преминават те и как се справят.

Какви ще са етапите на това състезание?1etap

Заявка за участие в конкурса до 21.01.2018, чрез попълването на формата за участие по-долу. Всеки може да участва!

В заявката за участие ще е необходимо да предоставите мерки, актуална снимка и мотивация да участвате в конкурса. При наличие на някакви заболявания – моля да ги споменете. Всички участвали в конкурса, независимо дали са спечелили или не, ще получат отстъпка в Магазина на FitPersona.

Участвай в Конкурса!

2etap

На 22.01 ще обявя избраните от мен 5 участнички, които ще започнат работа по изготвен от мен индивидуален тренировъчен и хранителен режим за домашни условия и ще приемат добавките за отслабване, предоставени от AboPharma. Участничките ще бъдат накратко представени на сайта чрез снимки и информация за стартовата им позиция откъм тегло и мерки.

В продължение на 1 месец ще споделям прогреса, въпросите и затрудненията на петте участнички, надявам се много от вас да намерят отговор на своите въпроси и получат нужната им мотивация, за да започнат те самите да тренират и се хранят в съответствие със своите цели.

В края на месец Февруари, след едномесечния период на режимно хранене, тренировки и приемане на стимулиращи отслабването добавки, ще разберем какви са резултатите на петте участнички и коя е победителката в конкурса. Победителката ще получи награди, осигурени от Abopharma и от производителя на висококачествено спортно облекло Amerfoot.

Очаквам ви!

Участвай в Конкурса!