Отзиви от индивидуални режими и тренировки Боди Дизайн

Начало/Отзиви от индивидуални режими и тренировки Боди Дизайн

Диана Димитрова, София, отзив за тренировки Боди Дизайн
В резултат на тренировките Боди Дизайн oткрих коремни мускули, за които дори не бях подозирала, че съществуват 😀

Чувствам се много добре, цялостната ми физическа подготовка е по-добра. Харесва ми разнообразието в упражненията и уредите, които се използват по време на тренировките и интензивността на натоварване. По отношение на хранителния режим към тренировките, хубаво е, че вместо да има конкретни менюта за всеки ден се предлагат варианти за всяко хранене и сам човек избира как да ги комбинира.divider

Отзиви отслабване НаталияНаталия Николова, София, отзив за тренировки Боди Дизайн
Включих се в тренировките Боди Дизайн, тъй като исках да започна по-здравословен режим на хранене и да сваля излишните килограми, мазнини, да подобря физическата си активност. Харесва ми, че са тренировки с висока плътност, интензивност, усеща се натоварване в проблемните зони на тялото, действат добре на метаболизма и като цяло подобряват физическата мобилност.

Хранителните режими са лесни откъм спазване и подбор на продуктите, ефективни са, човек не се чувства гладен. От както започнах тренировките съм 2 кг надолу, от 59 на 57 кг, като сантиментри бях 103 в ханш сега 99, бедрата бяха 59, сега 57, талията беше 74, сега е 72 см.

divider

Катя Попова, София, отзив за тренировки Боди Дизайн
Включих се в тренировките Боди Дизайн, тъй като исках да съм в по-добра физическа форма. Започнах с 63 кг, талия 76 см, ханш 96 см, сега, след два месеца тренировки и хранителен режим съм 60 кг, 72 талия и 90 ханш. В тренировките ми харесва начина на трениране, отношението на Цвета, разнообразието, което внася Ева в петъчните тренировки. Много положителен ефект има записването на храненето и резултатире в таблиците. Хранителните режими са лесни за спазване, няма глад.

divider

Дани Димова, Шумен, отзив за индивидуален комплексен режим 
Здравей Цвети, Вчера се измерих и бързам да ти споделя това, което постигнахме с теб за 5 месеца. Резултатите са минус 13 кг за 5 месеца, -13 см в талията, -10 см в ханша и над коляно, -5см на бедрото. Благодаря ти от все сърце, че си моят ментор в това начинание, от което мисля да не отказвам. Хранителният режим много балансиран и лесен за спазване. Бих казала, че почти не срещам трудности в спазването му. В момента вече се е превърнал в начин на живот за мен. (повече за отслабването на Дани + снимки)

divider

Даниела Неделчева, София, отзив за тренировки Боди Дизайн
Включих се в Боди Дизайн тренировките заради това, че са специално за жени и са акцентирани върху проблемните области на почти всяка жена – корем, бедра, дупе 🙂 От началото на тренировките съм 3 кг надолу.

divider

Отслабване Ели МилановаЕли Миланова, София, отзив за индивидуален комплексен режим 
Месец и половина след старта на индивидуален комплексен режим съм минус 4кг, и по минус 4 см в ханша и корема. Общо стягане на цялото тяло, добре оформящи се крака, ръце, корем.

Всъщност вече спрях да се тегля и меря, защото това, което виждам в огледалото, ми харесва.

divider

Десислава Манова-Георгиева, София, отзив за тренировки Боди Дизайн
Включих се в Боди Дизайн, защото имах нужда да бъда във форма и да повиша жизнения си тонус. Тренировките ми харесват – страхотен инструктор! До момента съм минус 3 килограма и минус 3-4 см от мерките.

divider

disk_bodydesignДесислава Калчева, отзив за тренировъчен диск Бедра и Дупе
Закупих диска Бедра и Дупе в началото на месец юни 2016 г. и започнах веднага с тренировките. Основното удобство за мен конкретно беше, че не се налага да отделям време за да ходя до фитнес или спортна зала. Освен това времето, което отнема дневното упражнение е между 15 и 20 минути, което е доста добър вариант за работещи и ангажирани хора.
Резултатите от тренировките станаха видими в край на втората седмица, а след месец вече бях намалила теглото си с около 5-6 кг. Като най-труден период мога да определя началният, докато организмът свикне постепенно с натоварването. След първата тренировка (която направих едно към едно с показаното на диска) имах невероятна мускулна треска. За да не прекаля с натоварването, първоначално правих само по една серия от дневните упражнения (препоръчително е да се правят 3 серии от всички упражнения). След първата седмица започнах постепенно с две и три серии. За периода юни 2016 – ноември 2016 г. намалих теглото си с 8 кг. (от 60 кг. на 52 кг. при ръст 164 см.). Към днешна дата продължавам ежедневно с тренировките, като отчитам подобряване на общото здравословно състояние и на метаболизма.

Хранителния режим, който получих в допълнение към диска, също ми помогна като насочи вниманието ми към определена група храни, които са препоръчителни в период на отслабване. Наблегнах на салатите и рибата и ограничих сладкото, газираните напитки и тестото (изключих хляба от менюто си).
За мен основните предимства на диска са: подходящ за работещи хора, с ограничено свободно време, лесни, но много ефективни упражнения, допълнителни уреди – само степер и гирички, подходящ за хора, които нямат много физическа активност през деня, запознаване с подходящ хранителен режим и изграждане на полезни хранителни навици.
Имах възможност да направя и персонална консултация с Цвети с цел обсъждане на въпроси, които имах по отношение на здравословното хранене, запазване на постигнатите резултати и продължителността на тренировките.

divider

Маги, София, отзив за тренировки Боди Дизайн
Започнах да тренирам с Боди Дизайн, защото имах нужда от по-интензивно движение. Тъй като в известен период преди, по време и след раждането не бях спортувала, усещах слабост и неиздръжливост. В тренировките ми харесва цялостното, балансирано и ефективно натоварване на всички мускулни групи, както и самата група – всички момичета са позитивни и е много приятно. Хранителният режим ми допада – балансиран е и не е на основата на лишения. Само за 2 месеца откакто тренирам виждам видимо стягане в областта на ханша и бедрата и редуциране почти до край на леко натрупан целулит.

divider

Полина Димитрова, София, отзив за тренировки Боди Дизайн
За тренировките Боди Дизайн разбрах от приятелка. Включих се, защото беше крайно време да направя нещо за себе си. Харесва ми Цвета Капитанова и ограниченият брой хора в групата. Като килограми досега съм смъкнала 3 кг, но съм много прибрана и се чувствам много добре.

divider

Милена Желязкова, София, отзив за тренировки Боди Дизайн
Включих се в Боди Дизайн, за да подобря проблемните зони по тялото си и да повиша тонуса и издръжливостта си. В тренировките ми харесва всичко – разнообразието, малките групи, личното отношение на Цвета, лесния за спазване хранителен режим и най-вече прекрасния начин, по който се чувствам от 3 месеца – по-стегната и много тонизирана. Хранителният режим е много лесен и достъпен за изпълнение и спазване, не стоиш гладен, на мен ми пасна идеално! Личният ми резултат е от 57 на 53 килограма до този момент.