Индивидуални хранителни и тренировъчни програми

Начало/Индивидуални хранителни и тренировъчни програми

Ако не постигате желаните от Вас резултати по отношение на сваляне на килограми или стягане, вероятно спазвате неправилен хранителен режим, правите неефективни тренировки или имате специфики на организма, които трябва да бъдат специално адресирани.

В този случай препоръчвам да преминете към индивидуален хранителен, тренировъчен или комбиниран (хранителен + тренировъчен режим), който, при стриктно спазване, гарантирано ще ви донесе резултат.

Хранителни режими – какво представляват?

В моите хранителни режими няма глад. Ще се научите да се храните редовно и здравословно, тогава отслабването ще става неусетно. Няма и точно определена храна за деня – може да избирате от варианти, които ще ви предоставя, според наличните продукти, желанията ви и възможностите ви. Храната, която не обичате, ще бъде изключена от режима Ви, а тази, която предпочитате (в здравословния й вариант, разбира се, стига да има такъв) ще е застъпена повече.

Освен да постигнем конкретната цел, която сме си поставили с хранителния режим, ще ви помогна да си изградите и траен навик да се храните правилно. Защото, ако след спазване на режима възвърнете старите си навици на нездравословно хранене, ясно че, е възвръщаме и старата си форма.

Цена за изготвяне: 60 лв.  Виж повече | Поръчай

Резултати от индивидуални режими

Отслабване жени преди след Мария Яначкова

 

Тренировъчни режими – какво представляват?

Тренировъчният режим е програма от тренировки, които да изпълнявате у дома или във фитнес. Всяка тренировка е представена с подробно видео, за да може да видите точното изпълнение, което пък ще Ви гарантира резултат в търсената от Вас проблемна зона.

Разработва се след попълнен от Ваша страна въпросник с мерки, цел, двигателна активност, възможност да тренирате (у дома или във фитнес, по колко време) и други, като се акцентира върху желаната от Вас проблемна зона. Всеки тренировъчен режим включва и консултации с мен по email относно въпроси и проблеми по изпълнението на програмата, както и препоръки за добавки, които да ви помогнат в постигането на целите ви.

Цена за изготвяне: 60 лв.  Виж повече | Поръчай

Резултати от индивидуални режими

tonicomparebig

 

Комплексни режими – какво представляват?

Индивидуалните комбинирани програми включват два режима – хранителен (какво представляват хранителните режими) и тренировъчен (какво представляват тренировъчните режими).

Тази комбинация е много ефективна, тъй като комбинираме здравословно хранене с тренировъчна активност и при спазване на двата режима имаме много голяма гаранция за успех, независимо дали целим сваляне на килограми, премахване на целулит или стягане, в една или друга проблемна зона.

С комбинирания режим получавате:

  • бонус лична консултация с мен или Л-Карнитин течен, опаковка от 500 мл (количество за 2 месеца)
  • проследяване и коментар на резултатите за период от 2 месеца

Цена за изготвяне: 120 лв.  Виж повече | Поръчай

Резултати от индивидуални режими

krasicompard0b5big